Graff Eclipse Tourbillon, un ceas uluitor cu pedigree britanic

Sambata, 06 Mai 2017, ora 00:00
6906 citiri
Graff Eclipse Tourbillon, un ceas uluitor cu pedigree britanic
Foto: Luxatic

Orologierii britanici de la Graff par sa sufle puternic in ceafa concurentei, noua lor creatie Eclipse Torbillon beneficiind atat de un design uluitor, cat si de complicatiile necesare pentru a atrage atentia tuturor pasionatilor de ceasuri.

Sofisticat si degajand din plin aroma de eleganta sofisticata a unui produs de lux Graff Eclipse Tourbillon se dovedeste un accesoriu pe care orice gentleman modern si-l va dori la incheietura mainii, dupa cum remarca portalul Luxatic.

Carcasa din titan negru DLC este elementul care iti retine imediat atentia, dat designul minimalist al ceasului mizeaza pe acelasi efect ravasitor al negrului care cuprinde si cadranul ceasului tourbillion.

Impresionant si confortabil in acelasi timp, Graff Eclipse Tourbillon are ca atuuri finetea detaliilor si detalii tehnice remarcabile.

Carcasa de 43 mm si greutatea de doar 45 de grame te vor face sa te simti in largul tau in orice imprejurare, iar mecanismul tourbillon cu rotor periferic, creat special in Elvetia pentru acest ceas, ofera un spectacol vizual desavarsit.

Pretul ceasului Graff Eclipse Tourbillon de 60.000 de dolari este perfect justificat, daca ne gandim la puternica impresie pe care acest accesoriu o face inca de la prima vedere.

Nu trebuie uitat nici faptul ca acest tourbillon rezista la scufundari de pana la 30 de metri, iar detaliile fine sunt completate de o bratara neagra din piele de aligator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas Graff Eclipse Tourbillon, #ceas lux, #fashion, #accesorii lux , #Fashion