H. Moser & CIE: Asa arata un ceas de un milion de franci elvetieni! (Video)

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 00:00
4431 citiri
H. Moser & CIE: Asa arata un ceas de un milion de franci elvetieni! (Video)
Foto: Facebook/H. Moser & CIE

Ceasurile elvetiene au fost intotdeauna bijuterii artizanale a caror finete a purtat un pret pe masura, dar accesoriul in serie limitata creat sub brandul H. Moser & CIE costa o adevarata avere.

Fabulosul ceas creat de orologierii elvetieni folosind numai materiale din Elvetia este realizat in doar 50 de exemplare, pretul unuia fiind de 1 milion de franci, relateaza Extravaganzi.

H. Moser & CIE este o adevarata surpriza pentru colectionari, designul sau minimalist, cu un cadran colorat in rosu degrade si o carcasa din safir frumos prelucrata, integrand pretioasa creatie in familia Venturer Swiss Mad a aceleiasi case elvetiene.

Ceasul beneficiaza de un mecanism HMC 327, cu o rezerva de energie de 3 zile. "Inima elvetiana" a ceasului poate fi admirata prin capacul transparent din spate.

Fara alte artificii inutile, dar cu o eleganta desavarsita, noul ceas Venturer de la H. Moser & CIE pare dedicat celor care vor sa detina o piesa de colectie 100% elvetiana, pana si bratara din piele neagra fiind prelucrata din pielea unei vaci crescute aici.

Banii obtinuti din vanzarea celor 50 de ceasuri vor fi folositi pentru a-i sustine pe orologierii independenti din Elvetia a caror activitate este amenintata de criza, dar si de noile tehnologi integrate in smartwatch-uri.

#ceas elvetian, #ceasuri Made in Elvetia, #ceas H Moser CIE , #Fashion