Hermes vrea sa-si mareasca capacitatea de productie

Luni, 07 Noiembrie 2011, ora 08:45
1543 citiri
Hermes vrea sa-si mareasca capacitatea de productie
Sursa:cpp-luxury.com

Casa de moda Hermes a anuntat ca planuieste sa construiasca doua fabrici de piele in 2012, in Franta, pentru a face fata cererii in crestere, dupa ce, in cel de-al treilea trimestru s-au confruntat cu o productie scazuta in raport cu cererea.

Patrick Thomas, directorul executiv al Hermes a declarat ca pentru a creste productia este nevoie de timp si planuri pe termen lung, explicand ca noile fabrici vor creste capacitatea de productie cu 20% atunci cand vor fi complet operationale, adica in circa 2 ani jumate, scrie Bloomberg.

Patrick Thomas a adaugat ca intentioneaza ca in 2012 sa creasca si productia de textile a Hermes.

Compania franceza de moda si-a crescut estimarile privind nivelul de vanzari, dupa ce reprezentantii sai au declarat ca veniturile companiei cu crescut cu 15% la rate de schimb constante.

De asemenea, in trimestrul trei, vanzarile au urcat cu 16%, la 683,2 milioane de euro, peste estimarile analistilor citati de Bloomberg.

Referitor la criza datoriilor suverane si modul in care ar putea ea afecta Hermes, Patrick Thomas a declarat ca 2012 ar putea fi un an dificil, iar Hermes ar putea creste preturile la un nivel rezonabil din cauza cresterii costurilor materiilor prime, in special la casmir, matase si piele de crocodil.

Vanzarile trimestriale au crescut cu 34% in regiunea Asia-Pacific, cu exceptia Japoniei, cu 22% in America si 20% in Europa, inlaturand efectul fluctuatiilor monetare. In Japonia si Franta, cifra de afaceri a companiei a crescut cu 3,2% si respectiv 5,4%.

Articolele de piele, cea mai larga categorie de produse Hermes, au avut vanzari cu 10% mai mult, in timp ce vanzarile de matase si textile au crescut cu 24%, iar cifra de afaceri privind articolele de imbracamine si accesorii a cu 32%.

#casa Hermes, #profit Hermes, #casa moda Hermes , #Fashion