Iata cea mai noua colectie exclusivista de ceasuri Jaquet Droz

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 00:00
2292 citiri
Iata cea mai noua colectie exclusivista de ceasuri Jaquet Droz
Foto: Jaquet Droz

La Jaquet Droz, emailarea si decorarea cadranelor de ceas cu foita de aur sunt mestesuguri transmise in familie inca de acum 300 de ani, de la Pierre Jaquet-Droz, fondatorul casei elvetiene de orologerie fina.

Vara aceasta, casa de moda elvetiana pregateste o lansare de exceptie: o editie limitata a ceasurilor Paillonne Enameled, Luxatic.

Un design nou este abordat in noua editie limitata de ceasuri Paillonne Enameled de la Jaquet Droz, care include mai multe modele distincte: Grande Seconde, Jaquet Droz Petite Heure Minute, cu o variatiune mai fina intr-o carcasa de doar 35mm, Jaquet Droz Pocket Watch Paillonne si Jaquet Droz Grande Seconde Tourbillon Paillonne.

Exclusivismul noii colectii de ceasuri de lux Jaquet Droz este scos in evidenta de faptul ca din fiecare model vor fi produse numai cate opt exemplare.

Cele mai multe complicatii sunt intalnite pe modelul Jaquet Droz Grande Seconde Tourbillon Paillonne, care se lauda cu o rezerva de energie de 7 zile data de mecanismul self-winding Jaquet Droz 25JD.

Carcasele ceasurilor de lux din colectia Jaquet Droz Paillonne Enameled sunt realizate din aur rosu de 18 karate, iar nuantele decoratiunilor cadranului evolueaza in teme de albastru, violet, gri antracit, rosu aprins si albastru, in functie de model.

Editia limitata la care opt exemplare din fiecare model Paillonne Enameled sigur va starni pasiuni aprinse in randul iubitorilor de accesorii fine, asa ca pregateste-te de o concurenta acerba, daca ai de gand sa pui si tu mana pe unul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceasuri elvetiene, #accesorii lux, #ceasuri Jaquet Droz, #editie limitata ceasuri Jaquet Droz , #Fashion