Imaginea delicata si plina de stil redata de purtarea rochiilor

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 15:21
1739 citiri
Imaginea delicata si plina de stil redata de purtarea rochiilor

Gratia si eleganta sunt reflectate si evidentiate cel mai bine de o tinuta ce are la baza o rochie simpla. Din comoditate, cele mai multe femei opteaza pentru pantaloni sau jeansi care sa le asigure confortul zilnic, fara a realiza ca acestia le rapesc foarte mult din finete si stil.

Garderoba doamnelor si domnisoarelor ar trebui sa fie cat mai bogata din punct de vedere al diversitatii si numarului de rochii. Odata descoperit stilul care defineste personalitatea unei femei, devine foarte simpla si gasirea rochiilor adecvate.

Din punct de vedere al modului in care se poate asorta, nu prezinta prea multe dificultati. O rochie intregeste aproape toata tinuta, pantofii reprezentand piesa obligatorie ce trebuie asociata. In stil elegant sau mai casual, purtarea rochiilor creeaza o stare energica si o incredere in fortele proprii.

Cum sa te pui in valoare prin rochia ce o porti

Simpla decizie de a te imbraca cu o rochie nu inseamna ca te va si ajuta sa iti conturezi suficient de mult feminitatea si iti dezvalui latura ta usor senzuala. Este important sa tii cont de anumite sugestii privind modelul pe care il alegi si regulile de care sa tii cont pentru a-ti crea un look desavarsit.

1. Sa fie confortabila - desi, acesta pare un aspect la care nu te gandesti initial pentru ca ai impresia ca din punct de vedere estetic nu se observa, totusi este foarte important. Starea ta de bine si confort se reflecta perfect prin atitudinea si energia pe care o redai, astfel ca o rochie care nu iti asigura minimul de lejeritate nu iti va provoca doar tie neplaceri, ci va fi foarte usor de realizat si pentru toti ceilalti din jurul tau. Scopul de a purta o rochie este acela de a te simti cat mai activa si fericita.

2. Calitatea - materialul din care este confectionata prezinta o importanta, atat din punct de vedere al rezistentei la deteriorare, dar si chiar pentru sanatatea pielii. De cele mai multe ori, brand-urile sunt cele care marcheaza criteriile ce asigura un anumit standard al calitatii. In acest sens si nu numai, vine in ajutor magazinul outlet Thebagshop.ro care pune la dispozitie articole vestimentare de calitate foarte inalta si care apartin unor mari branduri celebre precum diverse rochii Guess, Lyz Boutique, Liu Jo si multe altele la preturi accesibile.

3. Armonizarea culorilor cu trasaturile corpului - in mod sigur, orice femeie se considera complexata de o anumita imperfectiune. Imprimeurile si culorile ce se gasesc in tinuta ce o adoptam au un rol foarte mare in a modifica in mod favorabil unele aspecte. Culorile inchise sau neutre si imprimeurile cu dungi verticale sunt elementele ce sunt cele mai indicate persoanelor care au probleme inestetice aduse de kilogramele in plus.

4. Modul de accesorizare - orice rochie prezinta un anumit stil si are niste caracteristici anume. De aceea, bijuteriile ce le asociem unei tinute trebuie sa prezinte o anumita concordanta si echilibru. Anumite modele de rochii au puterea de a te pune in valoare si de a arata foarte bine fara a mai fi incarcate si cu alte elemente mai complexe. O imagine prea impovarata de culori si bijuterii nu va crea un aspect prea placut, cel mai indicat fiind sa optezi pentru simplitate. Astfel, mergi la sigur si iti creezi un look corect definit si placut estetic vorbind.

5. Ocazia potrivita pentru rochia ce o porti - nu toate rochiile au un caracter versatil ce iti permit sa le porti la diverse evenimente doar cu accesorizari diferite. Deseori se intampla ca o o rochie prea eleganta potrivita pentru un eveniment mai sofisticat sa fie purtata intr-o zi banala sau chiar invers. Acest lucru aduce un efect destul de dizgratios si pune intr-o lumina destul de proasta purtatoarea. Astfel ca e foarte important ca o garderoba feminina sa prezinte un numar cat mai mare de rochii ce pot fi la indemana pentru orice ocazie.

Ca femeie, cu siguranta, te simti implinita cand primesti complimente cat mai des legate de aspectul tau fizic. Pentru a reda in fiecare zi acest suflu si de a te simti puternica si sigura pe fortele proprii, cel mai bine este sa pui accentul pe stilul vestimentar ce te avantajeaza si care te pastreaza mereu in centrul atentiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rochii guess, #rochie guess , #Fashion