Incalta mocasinii Lamborghini Car Shoe in editie aniversara

Sambata, 18 Mai 2013, ora 00:00
2558 citiri
Incalta mocasinii Lamborghini Car Shoe in editie aniversara

Conduci un Lamborghini? Atunci apasa pedala cu mocasinii lansati in editie limitata de Car Shoe si marca ta preferata, cu ocazia aniversarii a 50 de ani de existenta a celor doua branduri de lux.

Lamborghini si Car Shoe sarbatoresc impreuna anul acesta o jumatate de secol de la infiintare.

Cu acest prilej, au ales sa-si surprinda fanii cu o editie limitata de mocasini ce imbina elementele de calitate si design care le-au facut pe ambele cunoscute in lumea intreaga.

Mocasinii sunt realizati manual din piele de vitel "toro", inclusiv sireturile si talpile, iar pentru contrast au fost adauagte crampoane din cauciuc, sigla metalica Lamborghini, precum si o sigla aniversara care face referire la cei 50 de istorie a marcii.

Desi sunt conceputi special pentru soferi, pantofii combina toate elementele care au impus mocasinii pe piata in ultimele decenii.

La fel ca si Lamborghini, brandul Car Shoe a aparut in 1963, iar certificatul sau de nastere a fost reprezentat de patentarea mocasinilor, pantofi care continua sa fie iubiti si in 2013, la 12 ani de cand producatorul italian a fost preluat de grupul Prada.

Aniversarea a fost marcata de un tur de 1.200 de kilometri prin Italia, numit Lamborghini Grande Giro, la inceputul lunii mai, la care au luat parte 350 de automobile Lamborghini.

Soferii si echipele lor au primit din partea organizatorilor cate o pereche de mocasini, ca amintire, iar pentru publicul larg pantofii sunt disponibili in magazinele de lux ale producatorului din Milano, Roma, Capri, Londra, Singapore, Hong Kong si Dubai.

Linia este disponibila in culorile preferate de Lamborghini, rosu, albastru si negru, in ambalaje de lux, purtand marcile Car Shoe si Lamborghini alaturate, iar o pereche costa 350 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mocasini Lamborghini, #pantofi Lamborghini Car Shoe , #Fashion