Iti poti imagina un G-Shock de ultima generatie finisat cu ciocanul pe nicovala?

Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 00:00
8830 citiri
Iti poti imagina un G-Shock de ultima generatie finisat cu ciocanul pe nicovala?
Foto: Casio

O serie de lux limitata la 300 de ceasuri Casio G-Shock, care imbina tehnologia de varf cu traditiile japoneze, va fi lansata anul viitor.

Este vorba despre Hybrid Gold Hammer Tone, un bun exemplu despre cum poti crea un obiect de arta pe scheletul noilor tehnologii, relateaza revista Extravaganzi.

Gold Hammer Tone este un accesoriu masculin cu un design definit de folosirea tehnicii Tsu-i-ki, o metoda de prelucrare a metalului prin lovituri date cu ciocanul.

Pentru aceasta editie limitata de ceasuri, Casio a apelat la artizanul Bihou Asano, omul care a lucrat fiecare exemplar in parte, creand un model singular pentru ceasurile de lux din colectia G-Shock.

Sub foita de aur prelucrata cu deosebita atentie de artizanul japonez, ceasul ascunde un invelis din titan, dar si o tehnologie de ultima ora.

Gold Hammer Tone beneficiaza de sistem GPS, baterie cu alimentare solara si un sistem Multiband 6, perfect pentru persoanele care calatoresc frecvent pe mai multe meridiane ale globului.

Pretul unui exemplar este de 6.200 dolari, iar vanzarea ceasurilor din editia de lux Casio G-Shock va debuta in luna ianuarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii masculine, #ceas Casio G Shoc, #ceas hibrid Gold Hammer Tone , #Fashion