Little Black Dress nu se demodeaza. Ea se adapteaza

Sambata, 21 Martie 2015, ora 00:00
2092 citiri
Little Black Dress nu se demodeaza. Ea se adapteaza
Foto: Roxana Butnaru

De multe ori ati auzit vorbindu-se despre "Little Black Dress" si de multitudinea de modalitati prin care o puteti purta.

De foarte multe ori aceasta micuta rochie neagra ne scoate din impas atunci cand nu stim ce sa purtam la un eveniment sau cand avem o zi plina la birou iar seara trebuie sa ajungem la un cocktail si nu mai avem timp sa trecem pe acasa.

Designeri precum Prabal Gurung, Victoria Beckham, Vera Wang sau Ralph Rucci au introdus in colectiile prezentate la New York Fashion Week, din nou, non-culoarea negru.

Little Black Dress: De la rochie de zi la rochie de seara e doar un pas

Pentru o zi petrecuta la birou rochia neagra nu trebuie accesorizata foarte mult.

Insa pentru seara aceasta trebuie scoasa din anonimat printr-un colier supradimensionat, a unor cercei extravaganti sau a unei bratari XL care sa ne transforme intr-o prezenta eleganta si in tendinte in acelasi timp.

Toate acestea fac diferenta intre o tinuta de zi si una de seara.

Nu uitati, insa, ca niciodata nu ar trebui sa purtati mai multe accesorii supradimensionate in acelasi timp.

Little Black dress in viziune romaneasca

Saptamana trecuta am participat la un eveniment al designerului roman Roxana Butnaru in cadrul caruia a prezentat o colectie impresionanta.

Pornind de la non-culoarea negru, designerul a reusit sa dea nastere unor tinute impresionante prin detalii si finisajele imbinate armonios cu tendintele acestui an.

Va invit sa priviti mai jos rezultatul si sa va inspirati pentru urmatoarea achizitie, daca gasiti aceste tinute pe gustul dumneavoastra.

Gabriela Stanescu,

Personal Shopper

#rochii Roxana Butnaru, #Little Black Dress 2015, #haine negru 2015 , #Fashion