Louis Vuitton Fifty Five, un ceas minimalist inspirat de o epoca apusa

Sambata, 23 Aprilie 2016, ora 00:00
3163 citiri
Louis Vuitton Fifty Five, un ceas minimalist inspirat de o epoca apusa
Foto: Louis Vuitton

Louis Vuitton si-a inceput afacerea deschizand un atelier de confectionat cufere, in secolul al XIX-lea. Nimeni nu si-ar fi inchipuit atunci ca firma va ajunge un brand de renume in industria modei, mai ales intr-un mediu concurential acerb, precum cel din Franta.

Timpul a demonstrat insa contrariul, iar acum designerii Louis Vuitton au gasit un mod elegant de a se intoarce la radacini cu ajutorul unui elegant accesoriu, ceasul Louis Vuitton Fifty Five, dupa cum anunta portalul Luxuo.

Intre timp, cuferele de calatorie au trecut de la obiecte uzuale la modele decorative, dar farmecul lor dainuie inca.

Iar o buna parte din aspectul fermecator al vechilor cufere cu capace intarite cu benzi de metal se regaseste si in noul ceas Louis Vuitton Fifty Five.

Accesoriul reda cum nu se poate mai bine spiritul vremurilor apuse prin simplitatea materialului din care este realizata carcasa sa: otel inoxidabil.

Nu este singura aventura de acest gen pe care designerii casei de moda franceze o au la activ, dovada stand modelele de ceasuri Tambour sau Escale.

Insa, LV Fifty Five reprezinta cel mai bine esenta simplitatii printr-un design minimalist cu doar cateva elemnte decorative menite sa stilizeze si mai mult aspectul cazon al accesoriului.

Finisajele si complexitatea mecanismului intern sunt garantate de marca La Fabrique du Temps, iar ceasul LV Fifty Five (denumirea este inspirata de cifrele romane care reprezinta si logoul casei de moda, LV - n.red.) vine in trei dimensiuni: cu carcasa de 31 mm pentru reprezentantele sexului frumos, 36 mm-unisex si 41 mm pentru gentelmanii stilati.

#ceas lux, #ceas louis vuitton, #LV Fifty Five , #Fashion