MCT Sequential Two, un ceas care impresioneaza din toate punctele de vedere

Sambata, 07 Mai 2016, ora 00:00
2504 citiri
MCT Sequential Two, un ceas care impresioneaza din toate punctele de vedere
Foto: MCT Watches

Orologierii casei elvetiene MCT au decis sa continue aventura inceputa in 2009, cand au lansat senzationalul ceas MCT Sequential One.

Noul accesoriu de lux poarta numele MCT Sequential Two S210 si vine intr-o serie limitata, cu un design uluitor menit sa te impresioneze din toate punctele de vedere, potrivit Extravaganzi.

654 de componente formeaza mecanismul interior al noului ceas MCT, ceea ce spune destul de multe despre efortul depus de orologieri in a crea un echilibru intre eleganta si tehnologie.

Fata de modelul anterior, Sequential Two S210 vine invelit intr-o carcasa de titan.

Doua modele de cadran, antracit si champagne, fac diferenta intre cele doua modele incluse in seria limitata de cate 25 de bucati a colectiei MCT Sequential Two S210.

Designul este in stil contemporan, cu margini taiate in unghiuri ascutite si cu un minutar fosforescent, dublat de curbe accentuate care evidentiaza imediat originalitatea accesoriului.

Finisajul este realizat prin frecare cu matase, sporind astfel stralucirea carcasei ceasului in plina lumina.

Gratie designului ergonomic al carcasei, ceasul MCT Sequential Two S210 se muleaza pe incheietura mainii intr-un mod elegant si confortabil.

Daca esti in cautarea unui ceas de lux cu un design extravagant, dar atragator in acelasi timp, acum este momentul sa alegi ceasul Sequential Two S210, pana cand nu devine un obiect de colectie.

#ceas elvetian MCT, #ceas MCT Sequential Two S210, #ceas lux editie limitata , #Fashion