Memoris Red Eclipse, ceasul in editie limitata creat pentru a celebra nasterea cronografului (Video)

Sambata, 10 Septembrie 2016, ora 00:00
3959 citiri
Memoris Red Eclipse, ceasul in editie limitata creat pentru a celebra nasterea cronografului (Video)
Foto: Louis Moinet

Colectionarii de ceasuri atent realizate au motive sa jubileze. Casa Louis Moinet a anuntat lansarea pe piata a unei serii limitate de ceasuri Memoris Red Eclipse cu ocazia aniversarii a 200 de ani de la crearea primului cronograf.

Folosind tema unei eclipse lunare, ceasul in editie limitata se distinge ca o adevarata piesa de arta a orologierilor francezi, onorand astfel traditia lasata mostenire de parintele cronografului: Louis Moinet, remarca Extravaganzi.

Louis Moinet a muncit din 1815 pana in 1816 pentru a crea primul cronograf, iar aniversarea a 200 de ani de la lansarea acestui tip de dispozitiv merita intr-adevar un moment special din partea artizanilor care duc mai departea traditia inaltei orologerii.

Memoris Red Eclipse vine cu o carcasa gravata manual, detaliile fine incantand ochiul privitorului, iar piesele mecanismului, confectionate de asemenea manual, adauga un plus de farmec accesoriului de colectie.

Fatetarea ceasului pare sa trezeasca mecanismul interior la viata, acesta trepidand usor pe fundalul unui misterios cer instelat.

Procedeul rose engine, inventat de Moinet acum 200 de ani, este adus la viata pentru a decora cadranul ceasului-cronograf Memoris Red Eclipse, creand efecte spectaculoase in functie de unghiul din care privesti elegantul accesoriu.

Ceasul Memoris Red Eclipse va fi prezentat oficial pe 16 septembrie, in cadrul unei ceremonii festive gazduite de Observatorul din Neuchatel.

#ceas cronograf Louis Moinet, #ceas Memoris Red Eclipse, #aniversare cronograf, #ceas colectie Louis Moinet , #Fashion