Moda la Dancemasters 2017: O explozie de culoare, talent si energie!

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 14:49
3708 citiri
Moda la Dancemasters 2017: O explozie de culoare, talent si energie!

In al doilea weekend al lunii martie, peste 3.000 de pantofi de dans cu talpile lor moi vor fi condusi cu maiestrie pe parchetul competitiilor. Peste 1.500 de rochii vor fosni, vor straluci, se vor foi in ritmuri latino si in ritmurile clasice (vals, tango, foxtrot, quick step).

Pietre, strasuri, accesorii nebunesti: pene, fulgi, paiete, lac... o feerie de energie proaspata, atat de benefica pentru un inceput de primavara, incat nu ar trebui sa lipseasca niciun pasionat de dans, de spectacol rafinat.

DanceMasters atrage la Bucuresti topul dansului mondial. Explozie de tinerete, talent slefuit prin munca, rezultatul a mii de ore de antrenament, pasiune, bucurie.

De ce aleg sportivii Sala Polivalenta, cand in acelasi week-end sunt si alte competitii in lume? Asta ne-au spus chiar ei, dansatorii din top 10 mondial care au dansat pe ringul DanceMasters: "Atmosfera creata de public este fascinanta, ne place organizarea, expunerea TV, si, desigur, imaginea evenimentului."

Cat costa costumatia unui cuplu campion? Mii de euro, si cu siguranta merita sa vezi defilarea de la inceputul galelor. Cum sta un frac asa bine la umeri in timp ce dansatorul se avanta in dans? Aici e secretul croitorului specializat: croieste fracul pe corpul in pozitie de dans... Cum de nu se impiedica fetele si partenerii in rochiile lungi? Daca ne uitam, rochiile lungi de fapt nu sunt chiar lungi... lasa piciorul liber.

Galele, si Sambata 11 si Duminica 12 martie, incep la orele 19.00. Publicul va fi invitat sa danseze pe parchetul DanceMasters. Este chiar si o competitie adresata publicului: trofeul "Titus Munteanu", cu doar un dans: vals lent...

Pregatiti-va pantofii de dans si amestecati-va printre campioni, lasati-va condusi de muzica.

Bilete prin Eventim; cele mai bune locuri sunt la mesele VIP din jurul ringului.

Primavara incepe cu moda in dans. Vino si tu!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dance Masters 2017 , #Fashion