Montblanc: Bijuterii dedicate Printesei de Moncao

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 08:34
3634 citiri
Montblanc: Bijuterii dedicate Printesei de Moncao

Montblanc a lansat o colectie de bijuterii, ceasuri si instrumente de scrise, lucrate artistic, dedicata noii printese de Monaco, Grace Kelly. MontBlanc aduce, astfel, un tribut printesei si omagiaza gusturile acesteia in materie de bijuterii.

Colectia cuprinde trei categorii de produse, dupa cum mentioneaza Bornrich.com:

Colectia de bijuterii fine Montblanc Princesse Grace de Monaco

Setul include bijuterii precum bratari, cercei, pandantive si inele, cele mai importante piese al colectie incluzand bijuterii de aur alb si roz modelat in petale de trandafir.

De asemenea, safirele ce impodobesc anumite bijuterii, sunt un element ce vor sublinia frumusetea femina a Altetei Regale, Printesa Grace, spun cei de la Montblanc.

Ceasurile Montblanc Princesse Grace de Monaco

Ca si colectia de bijuterii, setul de ceasuri au un design feminin. Disponibile intr-o gama de cinci modele diferite, ceasurile detin curele din piele de animal, realizate manual.

In ceea ce priveste carcasa ceasurilor, acestea sunt realizate din aur alb sau roz si incrustate cu diamante, pentru a fi pe placul femeilor.

Colectia de stilouri Princess Grace de Monaco

Stilourile de colectie sunt realizate in nuante de sampanie, cu mici variatii de cukoare, si decoratiuni din diamante si rubine, taiata in forma de romb.

Mai mult decat instrumente de scris, aceste stilouri Princess Grace de Monaco, sunt modele unice, realizate in editie limitata si capodopere de arta, iar pretul lor il puteti afla doar la cerere.

#ceasuri Montblanc, #colectie bijuterii Montblanc, #stilouri Montblanc, #Printesa Monaco , #Fashion