Noua colectie Benedict de la Moore & Giles: Geanta ideala pentru aventurile tale urbane

Sambata, 09 Aprilie 2016, ora 00:00
3745 citiri
Noua colectie Benedict de la Moore & Giles: Geanta ideala pentru aventurile tale urbane
Foto: Moore & Giles

Vrei sa ai aerul lui Indiana Jones si sa te bucuri in acelasi timp de stilul elegant al unui gentleman veritabil? Noua colectie de genti masculine din piele de la Moore & Giles te poate ajuta sa redefinesti stilul urban.

La 83 de ani de la infiintarea companiei, designerii Moore & Giles reusesc sa pastreze acelasi stil clasic cu un farmec natural al gentilor de umar create pentru barbati, dupa cumarata Just Luxe.

Thomas Brennan, designerul care a lucrat la noua colectie Benedict, s-a inspirat din mosternirea brandului Moore & Giles pentru a crea un bagaj perfect pentru o iesire in natura, o excursie de weekend sau o calatorie rapida in oras.

Cu preturi intre 850 si 1.200 de dolari, gentile Benedict de la Moore & Giles se dovedesc elegante si rezistente, in acelasi timp.

Fabricate din piele italiana tabacita dupa o reteta veche de mai bine de un secol si jumatate, gentile Benedict vin in doua culori distincte: maron, masliniu si galben mustar.

"Atat istoria materialului in sine, cat si istoria companiei noastre adauga gentilor straturi de autoritate, grandoare si frumusete naturala, treaba mea fiind doar sa accentuez aceasta frumusete", a explicat Brennan.

Noua colectie foloseste o silueta simpla a bagajului de calatorie, designul minimalist scotand si mai bine in evidenta calitatea materialului din care este realizat acest accesoriu.

Functionalitatea si stilul gentilor Benedict sunt incontestabile, combinand nevoia de lejeritate cu necesitatile unui calator stilat.

Mai mult, pe langa gama de culori prinsa in colectia permanenta, gentile Benedict pot fi realizate si pe comanda, in nuanta dorita si cu piele avand texturi diferite.

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bagaj lux, #excursii weekend, #moda masculina, #genti Moore Giles , #Fashion