Olivia Palermo: Doamnelor, nu va temeti de culori!

Sambata, 07 Martie 2015, ora 00:00
1817 citiri
Olivia Palermo: Doamnelor, nu va temeti de culori!
Foto: Splash News

Nu-ti fie teama sa combini culorile si, mai ales, nu evita culorile vii doar pentru ca ninsoarea a revenit pe plaiurile mioritice. In plus, nu uita ca atitudinea este cea care te face sa arati bine sau, dimpotriva, sa cazi intr-o extrema stanjenitoare.

Sfaturile vin chiar de la Olivia Palermo, model si antreprenor, care vorbeste intr-un interviu pentru editia tiparita a revistei Stilo despre stil si personalitate in garderoba.

Primul sfat este, desigur, sa nu te temi de culoare si de combinatiile de culori. Fiecare culoare iti reflecta personalitatea si o asociere originala este binevenita in orice garderoba.

"Se spune ca nu trebuie sa combinam ariul cu argintiul. Ei bine, aceasta nu mai este o regula. Amestecul de culori face parte din viata noastra", puncteaza Olivia Palermo.

Un alt element pe care mizeaza frumoasa antreprenoare este faptul ca nu trebuie sa mizam pe pret, atunci cand facem o achizitie.

"Nu vi s-a intamplat niciodata sa vedeti in vitrina unui magazin o rochie care sa va fure inima si, mai ales dupa ce ati probat-o, sa vi se potriveasca perfect?". Asta ar trebui sa fie semnalul pe care sa-l urmezi la cumparaturi, nu pretul rochiei.

Un alt sfat este sa fim realiste si sa ne dam seama care sunt hainele care ni se potrivesc.

"Trebuie sa ne cunoastem foarte bine corpul si sa ne adaptam tendintelor adecvate siluetei noastre. Singurul pantalon care ne este permis sa purtam cu o talie mai mica este jeansul care dupa prima purtare se va lasa si va lua forma corpului.

In rest este de evitat sa cumparam haine care sunt un numar mai mic deoarece ne vor scoate in evidenta micile defecte pe care le dorim ascunse", puncteaza Olivia Palermo.

Incearca sa te simti bine

Nu ati observat niciodata pe strada o domnisoara cu niste pantofi superbi de 15 cm care iesea in evidenta mai degraba datorita mersului chinuit decat prin atitudinea sa?

Este de preferat sa purtam un toc mai comod, care sa ne permita sa stam in picioare o zi intreaga fara probleme. A te simti bine in pielea ta este sexi, spune Olivia Palermo.

Pastreaza-ti atitudinea

Atitudinea conteaza enorm si face parte din cartea ta de vizita.

Incearca sa-ti gasesti stilul si sa te exprimi pentru a fi perceputa asa cum iti doresti.

Articol de Gabriela Stanescu,

Personal Shopper

#Olivia Palermo stil, #interviu Olivia Palermo , #Fashion