Omega Seamaster vine cu tine in adancuri. Rezistenta la scufundare: 600 de metri

Sambata, 12 Noiembrie 2016, ora 00:00
2431 citiri
Omega Seamaster vine cu tine in adancuri. Rezistenta la scufundare: 600 de metri
Foto: Omega Watches

Omega este un brand de lux care stie exact cand sa puna accent pe noile tehnologii prin diverse ceasuri avand caracteristici uluitoare, asa cum se dovedesc a fi si cele din colectia Deep Black.

Ceasurile Seamaster Planet Ocean Deep Black combina caracteristicile unor accesorii GMT Omega cu cele ale unor ceasuri de scufundatori la adancimi mari intr-un mod care te va surprinde placut, remarca Extravaganzi.

Trebuie mentionat de la inceput ca Deep Black chiar are o semnificatie aparte in cazul acestor ceasuri, piesele colectiei fiind dedicate scufundatorilor care se aventureaza pana la adancimi de 600 de metri.

In aceste conditii extreme de presiune si luminozitate, ceasurile din colectia Deep Black vor face dovada integrarii unei tehnologii superioare pe un suport care pastreaza acelasi rafinament ca oricare alt ceas Omega.

Este pentru prima data in istoria seriei Omega Seamaster Planet Ocean cand carcasa unui ceas este creata dintr-o singura bucata de ceramica super-rezistenta, cele 4 exemplare ale colectiei trecand cu brio toate testele de rezistenta la care au fost supuse de Institutul Federal de Metrologie din Elvetia.

In interior se afla un mecanism insensibil la efectele campurilor magnetice cu o densitate de pana la 15.000 gauss.

Cele 4 modele au un design diferit, cu nuante de negru inchis, rosu sau albastru, ori in editia de lux 18k Sedna, cu insertii de aur adaugate carcasei ceramice.

Pentru variantele standard va trebui sa platesti putin peste 10.000 de euro, in vreme ce pretul ceasului decorat cu aur atinge se apropie de 14.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceasuri Omega, #ceas lux, #colectie Omega Deep Black, #ceas scafandri , #Fashion