Pandantive amuzante cu cristale Swarovski: Erika & Eliot Around the World

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 00:00
9188 citiri
Pandantive amuzante cu cristale Swarovski: Erika & Eliot Around the World

Swarovski a lansat colectia in editie limitata "Erika & Eliot Around the World", care contine 13 pandantive reprezentand portul si elementele specifice pentru 13 tari. Cele doua personaje deja consacrate, Erika si Eliot, decorate manual cu cristale Svarowski ar putea fi bijuteria potrivita pentru fetita ta.

Jucause si amuzante, bijuteriile pot fi chiar si o lectie de cultura pentru copilul tau: Erika si Eliot poarta "mandri" steagurile Italiei, Germaniei, Americii, Elvetiei, Austriei sau steagul Coreii, dar adopta si simbolurile caracteristice tarilor precum bereta franceza sau tinutele de carnaval din Brazilia.

Cele doua personaje, adaptate la cultura fiecarei tari, au personalitati aparte si figuri expresive, lucru care le-a castigat popularitatea inca de la aparitia lor pe piata.

Pandantivele sunt realizate prin tehnica Pointiage, prin care cristalele Swarovski sunt aplicate de mana.

Eliot Great Britain Pendant

Eliot Germany Pendant

Eliot Italy Pendant

Eliot USA Pendant

Eliot Austria Pendant

Erika Brazil Pendant

Erika China Pendant

Erika Netherlands Pendant

Erika Russian Fed Pendant

Erika South Korea Pendant

Erika Spain Pendant

Erika Switzerland Pendant

Erika si Eliot pot fi gasiti in magazinele Swarovski din Romania doar in forma clasica, deocamdata, si costa 960 de lei fiecare.

Reprezentantii Swarovski Boutique Cotroceni promit, insa, ca vor aduce colectia "Erika & Eliot Around the World" cat de curand si in Romania.

#pandantive Swarovski, #colectia Erika Eliot Around the World, #Swarovski copii , #Fashion