Pantofi sport care se asorteaza cu bolidul Aston Martin DB11

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 00:00
3335 citiri
Pantofi sport care se asorteaza cu bolidul Aston Martin DB11
Foto: Extravaganzi

A sosit momentul sa calci apasat si mandru ca un adevarat campion de curse de viteza: britanicii de la Aston Martin si Hogan si-au dat mana pentru a crea o pereche de pantofi sport reprezentativi pentru unul dintre modelele auto de succes ale firmei.

Realizati din piele si materiale sintetice, pantofii sport dedicati bolidului DB 11 sunt decorati pe interior cu elmente care amintesc de logoul producatorului auto britanic si reprezinta si ei un produs in serie limitata, aminteste Extravaganzi.

Seria de pantofi Hogan Aston martin DB11 este limitata la doar 5.000 de perechi, ceea ce inseamna ca va trebui sa te grabesti, daca vrei sa pui mana pe unii.

Ce-i drept, pretul lor este de 350 de euro, dar felul in care sunt conceputi te va face sa te simti ca si cum ai goni in masina ta preferata, chiar si atunci cand mergi la pas prin oras.

Incaltamintea este extrem de usoara si comoda, fiind perfecta pentru un tur in viteza dat la volanul unui BD 11.

De asemenea, poti alege intre cele doua nuante de baza ale colectiei, bej si negru, completat cu nuanta gri cenusiu a materialului sintetic folosit in realizarea pantofilor.

Incaltamintea va fi pusa in vanzare la reprezentantele Aston Martin din Europa, completand setul de accesorii in stil Aston Martin puse in vanzare in ultimul an.

#fashion, #pantofi sport Aston Martin, #accesorii Aston Martin, #Aston Martin DB11 , #Fashion