Pantofii potriviti salveaza tinuta! Alege cu stil

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 00:00
5949 citiri
Pantofii potriviti salveaza tinuta! Alege cu stil
Pantofi de cristal de la Jimmy Choo

In noaptea de Revelion trebuie sa arati magnific din cap pana in picioare, iar pantofii sunt unul din accesoriile care te pot pune in valoare si pot conferi o nota de originalitate tinutei tale.

Pentru a pasi cu dreptul in noul an, inspira-te sau poarta pantofi din colectiile celor mai renumiti designeri din domeniu, care propun o gama destul de larga, pe gustul fiecaruia.

Pantofi de cristal de la Jimmy Choo

Daca vrei sa traiesti o poveste frumoasa ca in Cenusareasa in noaptea dintre ani, atunci poti opta pentru aceste sandale de la Jimmy Choo cu cristale. Tocurile sunt de circa 12 centimetri si sunt disponibile intr-o gama de culoare unica de antracit, la pretul de 2.100 de dolari.

Pantofi "rock star", de la Christian Louboutin

Daca doriti sa atrageti atentia asupra picioarelor si sa conferiti un aer neconventional, cu tendinte punk-rock tinutei dumneavoastra, incaltati pantofii Christian Louboutin din piele, decorati cu 160 de tepi metalici si toc elegant de 15 cm si asortati-i cu o curea sau o geanta in acelasi stil metalic-rock.

Pentru acesti pantofi va trebui sa platiti 1.500 de dolari, dar cu siguranta vor atrage toate privirile.

Pantofi de inspiratie suprarealista de la Manolo Blahnik

Colectia de iarna a pantofilor Manolo Blahnik utilizeaza piele de girafa, leopard si mistret si confera un efect 3D si suprarealist pantofilor.

De altfel, intreaga colectie sta sub semnul fluidului, al formelor neregulate si al culorilor vii din operele lui Dali si reprezinta o alegere originala pentru petrecerea de Revelion.

Pantofi "nude", de la Yves Saint Laurent

Creatorul Yves Saint Laurent propune pentru sezonul acesta pantofi cu toc de tip "stiletto" si platforma in fata, cu forma rotunjita.

Pantofii nude predomina in colectia sa si sunt extrem de eleganti si comozi, datorita faptului ca beneficiaza si de platforma in partea anterioara. Acest gen de pantofi vor crea impresia de lungire a piciorului si merg cu o tinuta eleganta, in culori vii.

Pretul unei perechi de pantofi Yves Saint Laurent variaza intre 800 si 1.500 de euro, pantofii nude costand 900 de euro.

Pantofi "Aequilibrium", de la Mihai Albu

Mihai Albu a lansat o colectie ingenioasa pentru sezonul toamna-iarna 2011, creatiile acestuia fiind un joc de echilibru si forme geometrice.

Creatorul roman iti propune sa fii la inaltime in aceasta iarna si sa dai o nota futuristica si indrazneata tinutei de Revelion, asortand-o cu o astfel de pereche de pantofi.

Pantofi eleganti de la Valentino

Daca doriti ceva clasic si de efect in acelasi timp, puteti arunca o privire in colectia pentru iarna propusa de Valentino.

Dintre modelele acestuia, propunerea noastra se indreapta spre acesti pantofi din piele de caprioara, in doua nuante, cu bareta peste glezna si decoratii de platina.

Pantofii costa 740 de euro si merg perfect si cu pantaloni.

#pantofi Manolo, #Yves Saint Laurent, #pantofi Valentino, #Christian Louboutin, #pantofi Mihai Albu , #Fashion