Paris Fashion Week, sursa ta de inspiratie. Ce propun marii designeri

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 00:00
3505 citiri
Paris Fashion Week, sursa ta de inspiratie. Ce propun marii designeri

Anul acesta se poarta impletituri chiar si la tinute de seara iar marii designeri vin cu noi propuneri: sa nu te temi sa-ti lasi spatele aproape gol, sa porti cu incredere o salopeta eleganta de seara si, daca ai un strop de curaj, sa incerci si cateva pene extravagante.

In plus, saptamana modei Haute Couture la Paris de la sfarsitul lui ianuarie ne-a confirmat ca extravaganta nu inseamna neaparat si opulenta.

Observam si linii elegante (precum rochia-pantalon), observam si o nota de originalitate (geanta clutch la tinuta de zi) si, nu in ultimul rand, ca nu renuntam la culori nicicum, anul acesta.

Iata cateva imagini care te-ar putea convinge sau chiar inspira, data viitoare cand mergi la cumparaturi.

Impletiturile casei Dior

Dior a surprins anul acesta prin originalitate. A urcat pe podium "bijuteri" pentru par si indrazneste cu cozi futuriste si impletituri interesante. Romantismul lui Valentino (cu flori incluse) si impletitura neglije a casei Chanel sunt, de asemenea, demne de mentionat.

Spatele aproape gol

Spatele gol continua sa fie marele protagonist. Dior il umple de paiete, Versace de forme geometrice iar Zuhair Murad il lasa descoperit.

Geanta tip clutch

Anul acesta pentru tinutele de seara dar si de zi (daca nu avem de carat foarte multe) clutch-urile sunt un must have. Daca pana acum nu indrazneam sa il folosim decat la o tinuta de seara iata ca a sosit momentul sa il scoatem la plimbare si in timpul zilei.

Valentino pre Valentine's Day

Inspirat de opera pictorului rus Marc Chagall, casa italiana aduce un obagiu iubirii si vedem in imprimeurile sale inimioare si declarati ide dragoste pline de romantism.

Explozie de culoare in forma de floare

Florile inunda colectiile celor de la Chanel si Elie Saab. Umerii, talia dar si marginea rochiilor ies in evidenta prin prezenta acestora.

Rochia pantalon

Salopetele reclama locul lor in tinutele de seara. Asa cum am vazut si pe covorul rosu, ele pot inlocui cu usurinta o rochie de seara dand un plus de confort si incredere celei ce o poarta.

Bijuteri XL

Elie Saab decoreaza toata mana, Atelier Versace isi centreaza atentia in partea de sus a gatului iar Dior prefera bratarile stralucitoare.

Penele Haute Couture

Elie Saab si Giambattista Valli le pun in evidenta atat sub forma unei fuste cat si ca accesoriu.

Articol de Gabriela Stanescu, Personal Shopper

#Paris Fashion Week, #Saptamana Modei Paris 2015, #moda paris, #moda 2015 , #Fashion