Poarta anii '70 la mana ta, intr-un ceas de lux

Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 00:00
2807 citiri
Poarta anii '70 la mana ta, intr-un ceas de lux
Foto: Vacheron Constantin

Trei modele exclusiviste de ceasuri semnate de orologierii casei Vacheron Constantin vin sa te incante in aceasta toamna.

Ceasurile din colectia Heures Creatives sunt impodobite cu diamante si reflecta caracteristicile unor perioade artistice emblematice: Art Nouveau, Art Deco si perioada anilor '70, explica producatorii pe site-ul oficial Vacheron Constantin.

Modele Heure Romantique, Heure Discrete si Heure Audacieuse pastreaza aceeasi linie a elegantei in timp ce omagiaza cele trei epoci distincte.

Colectia degaja un aer de intimitate prin montura fina a diamantelor incrustate in aur alb de 18 carate, ca si prin reliefarea unor caracteristici ale modelelor de ceasuri Vacheron Constantin din epocile respective.

Mecanismul fiecaruia dintre cele 3 modele este un fin Calibru 1055 care garanteaza o functionare ireprosabila a acestora.

De altfel, firma elvetiana are o vasta experienta in a se adresa reprezentantelor sexului frumos, primul ceas de buzunar Vacheron Constantin dedicat femeilor fiind creat in 1810.

De atunci si pana acum, ingeniozitatea creatorilor de ceasuri au crescut considerabil, drept dovada stand cele trei modele sclipitoare din colectia Heures Creative.

Fiecare dintre acestea se remarca prin caracteristici subtil subliniate de arta rafinata a orologierilor si bijutierilor elvetieni.

Formele voluptoase ale modelului Heure Romantique reprezinta o adevarata provocare exprimata prin naturaletea formelor ceasului si simplitatea stilata a bratarii de catifea neagra.

Heure Discrete imbratiseaza modelele decortive simetrice care au caracterizat perioada Art Deco raspandind aerul unei atitudini nonsalante.

Heure Audacieuse este un adevarat simbol recreat pentru a celebra emanciparea femeii, forma sa eleganta caracterizand mixul de androginism si indrazneala care a caracterizat reprezentantele sexului frumos din anii '70.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas dama Vacheron Constantin, #colectie ceasuri dama, #ceas diamante , #Fashion