Rado HyperChrome 1616, ceasul discret pe care nu-l poti ignora

Sambata, 21 Mai 2016, ora 00:00
5218 citiri
Rado HyperChrome 1616, ceasul discret pe care nu-l poti ignora
Foto: Rado

Nu este nimic extravagant in designul noului ceas adaugat colectiei HyperChrome de la Rado si, cu toate acestea, accesoriul reuseste sa se faca remarcat prin eleganta sa discreta.

Rado HyperChrome 1616 este un adevarat omagiu adus masculinitatii, infatisarea sa degajand o energie vibranta, caracteristica reprezentantilor sexului tare, remarca revista Luxatic.

Ca design, noul model din colectia HyperChrome reia o tema abordata si de un ceas Rado din colectia Cape Horn, lansat in urma cu 45 de ani.

De aceasta data insa, HyperChrome 1616 are avantajul unor materiale noi folosite in realizarea accesoriului masculin, ca si pe cel al unui mecanism automatic mult mai performant.

Ceasul vine cu doua varietati de cadrane, care oscileaza intre clasicul joc dintre alb si negru, dar si cu o carcasa din titan, material de 5 ori mai dur decat otelul si apropiat de rezistenta ceramicii hi-tech.

Materialul din care este realizata carcasa ceasului Rado HyperChrome 1616 are si avantajul de a fi foarte usor, ceea ce te face sa te simti in largul tau cand porti acest accesoriu la incheietura mainii.

Carcasa este si ea bine creionata pentru a se aseza in mod discret pe mana posesorului, iar un geam de safir protejeaza perfect cadranul ceasului.

Acele ceasului sunt tratate cu vopsea alba fosforescenta SuperLumiNova, iar mecanismul interior este de calibru ETA C07.621, adaptat dupa modelul Powermatic lansat de Tissot in 2013 pentru a afisa ziua si data din luna.

Dupa cum spuneam, ceasul Rado HyperChrome 1616 nu iese in evidenta prin elemente extravagante, dar se remarca prin stil. Si, ca o dovada ca lucrurile evolueaza chiar asa, pana si pretul acestui accesoriu este unul mai mult decat rezonabil: 2.930 de euro.

#ceas masculin Rado, #ceas Rado HyperChrome 1616, #colectii ceasuri Rado , #Fashion