Ralph Lauren a pregatit o noua colectie de ceasuri inspirate de strazile din New York

Sambata, 28 Mai 2016, ora 00:00
3649 citiri
Ralph Lauren a pregatit o noua colectie de ceasuri inspirate de strazile din New York
Foto: Luxatic

Colectia de ceasuri 888 dedicata de casa de moda Ralph Lauren femeilor indragostite de automobilism este perfecta pentru o reprezentanta a sexului frumos care vrea sa se dovedeasca in pas cu timpurile.

Plecand de la un design clasic al modelelor de baza din colectiile anterioare Automotive si 867, orologierii casei americane de moda au creionat noi accesorii in culori vesele, numai bune de evidentiat cu diverse tinute feminine, relateaza Luxatic.

Denumirea colectiei este si un omagiu adus principalului magazin al firmei, plasat pe Madison Avenue, in New York, la numarul 888, iar designul modelelor se dovedeste de o cochetarie stilata, cu accente sofisticate, caracteristice femeilor din ziua de astazi.

Subtirimea carcasei pune in valoare eleganta ceasurilor din colectia 888, chiar daca dimensiunile cadranului sunt stabilite la 32 si 38 de mm.

Designerii Ralph Lauren s-au gandit sa combine delicatele accesorii feminine cu mai multe bratari colorate, ceea ce insemna ca poti jongla cu imaginea ta in functie de tinuta la care vrei sa accesorizezi ceasul.

Carcasele ceasurilor din colectia 888 sunt realizate fie din otel inoxidabil, fie din aur roz, la interior gasindu-se un mecanism Jaeger-LeCoultre.

Ceasurile din noua colectie Ralph Lauren vor fi disponibile publicului feminin din luna octombrie la preturi ce se incadreaza intre 2.649 si 21.400 dolari.

#ceasuri feminine, #colectie ceasuri Ralph Lauren, #ceasuri feminine RL 888 , #Fashion