Rochia de seara - piesa vestimentara de top

Miercuri, 21 Martie 2018, ora 16:04
3027 citiri
Rochia de seara - piesa vestimentara de top

Pentru o femeie, orice eveniment reprezinta cu adevarat o provocare din punct de vedere stilistic. Indiferent de gradul de importanta pe care respectivul eveniment il presupune, o femeie se implica foarte mult in a-si creea o imagine fara cusur, incepand de la tinuta aleasa pana la accesorizarea sa cu diverse bijuterii si totodata in raport cu un machiaj si o coafura impecabila.

A inceput un nou sezon, tendintele se diversifica, stilistii dau tonul catre numeroase alte idei. Orice doamna sau domnisoara va avea intentia ca tinuta sa fie unica in acea seara, indiferent ca va fi una originala sau reprodusa dupa un alt model.

Multitudinea de rochii de seara ce se afla la indemana pentru doamnele interesate le ofera acestora posibilitatea achizitionarii rochiei perfecte in raport cu evenimentul la care participa.

Tinutele de zi nu ofera prea multe complicatii deoarece, in orice garderoba feminina se gasesc numeroase piese vestimentare ce pot fi asociate in multiple forme. In schimb, imaginea care trebuie sa fie ilustrata pe timpul de seara cuprinde procese mai complexe.

Rochia aleasa este elemental esential, cea care marcheaza, in principal, tot. Fie ca se tinde catre armonizarea acesteia cu anumite accesorii sau nu, rochia de seara surprinde cel mai bine bunul gust si rafinamentul reprezentatentelor sexului feminin.

Pentru a straluci cu adevarat si a iesi din sfera obisnuita a rochiilor de seara, se opteaza catre anumite tiparuri de rochii ce aduc individualul.

1. Rochia cu umarul gol. Acest tip de rochie nu este aparut de putin timp, ci are o traditie destul de indelungata in istoria modei feminine.

Efectul pe care il creeaza evidentierea gatului si a formei umarului este unul de impact si creeaza o imagine destul de eleganta, dar si cu un aspect usor lejer.

2. Rochiile ce prezinta o textura lucioasa. Cel mai sigur mod de fi remarcata orice domnisoara, indiferent de lungimea lor, este acela prin care ea straluceste. Bijuteriile pot aduce un mic suflu de sclipire intr-o maniera destul de discreta, insa acest lucru tinde a fi important pentru un look de zi.

Un eveniment ce se desfasoara pe fondul unei seri speciale trebuie sa propulseze domnisoara in centrul atentiei. O rochie ce infatiseaza un aspect lucios, sclipitor va figura cel mai bine.

3. Rochia cu impremeu floral. Acest model care este considerat a fi destul clasic a devenit in ultima vreme foarte popular.

Rezultatul produs prin purtarea unei astfel de rochii, pe langa faptul ca este extrem de elegant si feminin, aduce si un aer proaspat, revigorant, creionat cel mai bine in sezonul de primavera - vara.

4. Rochia cu despicatura pe picior. Nimic nu poate oferi mai multa senzualitate unei femei decat evidentierea discreta a picioarelor.

Feminitatea emanata sub o astfel de forma reda si celei care o poarta o incredere puternica in sine.

5. Rochia cu umeri goi. Fie ca este lunga sau scurta, rochia cu umerii goi, va marca o infatisare foarte zglobie si tinereasca.

Acest tip de rochie poate fi polivalent, in sensul ca se va asocia perfect cu orice eveniment, incepand cu o petrecere lejera de seara pana la prezenta in cele mai sofisticate locatii.

6. Rochia tip corset. Fizic, acest prototip de rochie poate parea usor incomod, desi nu prezinta aspecte mai inconfortabile decat orice alte rochii elegante de seara.

Configuratia corsetului valorifica si evidentiaza in mod considerabil formele celei care o poarta. Este acel model care, indiferent de culoarea pe care o are, se va mula perfect pe corp si va impresiona cu desavarsire.

7. Rochiile conice. Rochiile care copiaza cel mai fidel forma corpului sunt cele acestea. Desi, deseori nu sunt foarte lungi, totusi specialistii le recomanda pentru orice gala.

Rochia conica este cea mai potrivita pentru femeia care vrea sa pastreze un cod vestimentar, cea care nu este dispusa sa iasa din sfera elegantei si este foarte mandra de trasaturile corpului sau, incercand astfel sa contureze cat mai subtil cu orice prilej.

Exista anumite modele de rochii de seara ce sunt menite sa fie asociate obligatoriu doar cu un anume eveniment, nu prezinta acel caracter polyvalent. Astfel, este mai mult decat necesar ca garderoba unei femei sa contina o diversitate cat mai pronuntata de rochii.

Ocaziile de a participa la evenimente pe timpul serii apar destul de frecvent, iar necesitatea de a detine cat mai multe modele este intemeiata.

O gama diversa de rochii de seara se gaseste pe magazinul online naami.ro, care ofera modele numeroase ce se afla in ultimele tendinte actuale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rochie seara, #magazin rochii, #comanda rochie , #Fashion