Stiai ca pe glob sunt 38 de fusuri orare? Iata un ceas care le tine minte pe toate

Marti, 27 Decembrie 2016, ora 00:00
7683 citiri
Stiai ca pe glob sunt 38 de fusuri orare? Iata un ceas care le tine minte pe toate
Foto: aBlogtowatch

O adevarata bijuterie mecanica ce imbraca eleganta designului simplu, ceasul Senator Cosmopolite se dovedeste un accesoriu rafinat pentru gentlemanii prinsi in vartejul calatoriilor pe glob.

Ceasul combina in mod satisfacator caracteristicile modelului precedent din colectie, Grande Cosmopolite Tourbillon, cu cele ale unui mecanism nou, creat pentru a scoate in evidenta functia dedicate celor 37 de fusuri orare de pe glob, remarca Extravaganzi.

Cu o simpla rasucire a butonului vei putea alege exact fusul orar, ca si data din calendar, din acest punct de vedere ceasul Senator Cosmopolite dovedindu-se un instrument de o precizie remarcabila.

"Lumea nu s-a adaptat inca la diferente de fus orar de o jumatate sau trei sferturi de ora, ba chiar avem si un fus orar nou, cu numarul 38, existent in Coreea de Nord. Asa ca am decis sa cream un ceas care sa gestioneze cat mai bine toate aceste date.

Putrem incorpora pana la 96 de fusuri orare fara a afecta mecanismnul ceasului, singurele modificari urmand sa fie facute la cadranul acestuia", explica Yann Gamard, directorul executiv al casei Glashutte.

Chiar si asa, cadranul ceasului Senator Cosmopolite are destule elemente pe care le vei descoperi cu uimire. Simplitatea eleganta a formelor sale este bine pusa in evidenta de cifrele scoase in relief si de nuanta albastra a limbilor ceasului.

Accesoriul arata atat ora locala, cat si ora de acasa si indica si perioada zi/noapte, ca si data din calendar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas Glashutte, #colectie ceasuri Glashutte Original, #ceas Glashutte Senator Cosmopolite , #Fashion