Slim d'Hermes Email Grand Feu, etalonul elegantei discrete in lumea ceasurilor masculine

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 00:00
3515 citiri
Slim d'Hermes Email Grand Feu, etalonul elegantei discrete in lumea ceasurilor masculine
Foto: Hermes

Infatisarea de o eleganta discreta a ceasului Slim d'Hermes Email Grand Feu nu ar trebui sa te pacaleasca, in spatele imaginii clasice a stilatului accesoriu masculin stand un dispozitiv ce are perfectiunea florilor de gheata si elemente faurite in foc.

Grand Feu, de altfel, exact asta inseamna in lumea orologierilor de top: un ceas cu cadran emailat realizat la temperaturi inalte, relateaza revista Luxuo.

Creat la o temperatura de 830 de grade Celsius, cadranul ceasului Hermes pune in valoare si mai bine cifrele discret creionate de mana atenta a designerului Phillippe Apeloig.

In interior, mecanismul automatic ultra-fin H1950 tine implacabil masura timpului afisat de elegantul accesoriu, asigurand si o rezerva de energie de 42 de ore.

Acele din aur rosu se evidentiaza bine pe cadranul ceasului, completand stralucirea carcasei de 39,5 mm din acelasi metal nobil.

Slim d'Hermes Email Grand Feu este un ceas de o discretie desavarsita, liniile fine ale designului pierzandu-se subtil in delicatetea emailului din care este realizat cadranul.

De altfel, acesta este compus din trei parti distincte, iar nuanta finala a acestuia depinde de talentul celui care forjeaza delicate piesa a ceasului.

Mai mult, cadranul nu mai are nevoie de luciu dat prin slefuire cu materiale textile delicate si isi pastreaza aceste proprietati tot timpul.

Doar in cazul cadranelor de nuanta alba se pot vedea mici schimbari date de trecerea timpului, acestea capatand, dupa o anumita vreme, o usoara patina in nuante galbui.

Simplitatea si frumusetea deosebita a ceasului Slim d'Hermes Email Grand Feu il recomanda ca fiind accesoriul perfect pentru un barbat stilat si constient de farmecul sau personal.

#ceas aur Hermes, #accesoriu masculin, #moda masculina, #ceas Slim Hermes Grand Feu , #Fashion