Tinuta de primavara la birou. Despre camasa-rochie si alte tendinte, cu Carmen Negoita

Sambata, 21 Februarie 2015, ora 00:00
4990 citiri
Tinuta de primavara la birou. Despre camasa-rochie si alte tendinte, cu Carmen Negoita
Foto: Carmen Negoita

Camasa-rochie este o optiune excelenta anul acesta inclusiv la birou. Poti alege albul si combinatia alb-negru, bleu, turquoise, combinatiile de alb cu orice derivat din albastru denim, de preferat indigo.

Este frumoasa si varianta galbena, desi aceasta culoare trebuie folosita cu moderatie la birou, puncteaza fashion-bloggerul Carmen Negoita.

"Pentru birou alegem o varianta cuminte, pana la genunchi, inchisa la gat si marcam talia cu o curea, daca silueta ne permite.

Putem sa purtam peste si un sacou sau un pulover oversized, dar depinde de cat de stricte sunt regulile in companie. Ori un trench de culoarea verde militar, pe care il puteti purta acum cat si in sezonul toamna-iarna", spune aceasta.

La capitolul incaltaminte, specialistul iti recomanda orice oxford shoe si anul acesta.

"Sunt multe tendinte si piese importante pe care le-as propune pentru garderoba de primavara. Important este sa alegem din acestea ceea ce se potriveste stilului personal", puncteaza Carmen Negoita.

Cum purtam camasa alba

Daca nu te incumeti sa faci incercari spectaculoase, camasa alba te scoate din orice impas. Atentie, insa, la croiul camasii si la micile detalii.

"Pentru camasa cambrata inchisa la gat putem sa alegem o brosa, un papion sau un colier, dar totul depinde de stilul personal si de cum asortam in partea de jos.

Bluza poate sa aiba volane la gat si mansete pentru a obtine un look feminin. Cu mai mult curaj, puteti sa incercati si un jabou", spune Carmen Negoita.

De asemenea, fashion bloggerul te indeamna sa imprumuti din tinutele masculine. "O camasa alba masculina poate fi purtata deschisa la gat, alaturi de o fusta conica sau tip creion", spune acesta.

Carmen Negoita vine si cu cateva idei creative:

"Puteti sa va si creati camasi la croitor, asa cum procedeaza si barbatii. Mansetele si gulerul pot sa aiba alta culoare, sa fie cu butoni (de tip bijuterie, un accesoriu inedit care va va diferentia cu siguranta de celelelalte femei, daca ii purtati cu atitudine) ", subliniaza aceasta.

Picioarele frumoase sunt la moda in orice sezon

Orice ai alege, nu uita ca picioarele frumoase sunt la moda in orice sezon.

"Alaturi de o ingrijire ca la carte (epilare, exfoliere si hidratare) este important sa facem sport. O musculatura definita arata intotdeauna mai bine decat o piele flasca. Drenajul, masajul ajuta si ele foarte mult.

Iar personal cred ca pielea putin bronzata aduce un avantaj la capitolul imagine. Pana intram in sezonul de vara, putem sp aplicam pe picioare o crema cu bronzare graduala sau creme cu pigment,care nu lasa urme si care se inlatura seara la dus. Atentie, insa, atunci cand iesiti in ploaie!", subliniaza Carmen Negoita.

Carmen Negoita este unul din cei mai renumiti fashion bloggeri din Romania.

In ultimii doi ani, Carmen Negoita a realizat peste 150 de pictoriale pentru blogul sau, pentru calendarul oficial al fashion bloggerilor din Romania sau pentru branduri internationale.

In aceeasi perioada, Carmen Negoita a fost invitata la New York Fashion Week, Barcelona Fashion Week si London Fashion Week, fiind intervievata si fotografiata pentru publicatii internationale precum Vogue, Washington Post, Harper's Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press.

D.R.

#rochia camasa birou, #rochia camasa, #tendinte primavara 2015, #tendinte tinuta birou 2015 , #Fashion