Tinute cochete din anii '50 sub forma de bijuterii. Iti plac?

Sambata, 10 Octombrie 2015, ora 00:00
2104 citiri
Tinute cochete din anii '50 sub forma de bijuterii. Iti plac?
Foto: Luxatic

Casa de moda Dior a prezentat o noua colectie de bijuterii cu diamante, Archi Collection, care pleaca de la farmecul cochetariei feminine si evolueaza spre forme sculpturale in care aspectul pietrelor pretioase este si mai bine pus in valoare.

28 de piese intra in noua colectie Archi a casei de moda franceze, fiecare dintre acestea speculand formele gratioase ale unor creatii vestimentare Dior de la mijlocul secolului trecut, observa reporterii Luxatic.

Victoire de Castellane este designerul care s-a aplecat asupra schitelor ramase in arhiva casei de moda din perioada anilor '50 si a incercat sa reinterpreteze forma cochetelor vesminte intr-o colectie de bijuterii cu straluciri diamantine.

Este un efort care pare sa fi dat rezultatul dorit, pliurile si volanele rochiilor fiind sublimate in formele ondulate ale montajului de aur alb si roz peste care s-a asternut broderia de diamante si stralucirea puternica a safirelor, rubinelor si smaraldelor adaugate acestor accesorii.

Fiecare piesa din colectie arata de parca ar fi iesit din mainile unui sculptor genial, iar efortul designerului este rasplatit si prin pretul acestor podoabe, chiar si piesele incluse in colectia de nivel mediu avand preturi de pornire de la 5000 de dolari.

Noua colectie Archi Dior se dovedeste o tentative irezistibila atat prin puternica stralucire a pietrelor pretioase, cat si prin forma fermecatoare pe care au imbratisat-o bijuteriile lui de Castellane.

#casa Dior, #colectie bijuterii Dior, #Archi Dior, #bijuterii diamante , #Fashion