Trenduri in voga: Accesoriile cu pietre pretioase

Luni, 05 Decembrie 2011, ora 09:09
5361 citiri
Trenduri in voga: Accesoriile cu pietre pretioase

Accesoriile neconventionale sunt din nou la moda, combinand tendintele elegante si sofisticate cu ideile inovatoare.

Accesoriile neconventionale sunt rezultatul trendului de a imbina bijuteriile si pietrele pretioase cu materiale textile si accesorii de tip manusi sau cravate, scrie Bornrich.com.

Astfel, recent, Alberto Del Biondi a realizat o cravata cu cristale Swarovski si fir de aur, comercializata la pretul de 223.000 de dolari, in timp ce Gucci a lansat cureaua pentru barbati, decorata cu diamante, si scoasa la vanzare la pretul de 256.000 de dolari.

Alegand din aceste accesorii de moda neconventionale puteti face o declaratie de stil in acest sezon sau alege un cadou de Craciun extravagant, pentru prietenii pasionati de bijuterii si moda.

Papion din ceramica

Papionul, aparut in secolul XVII in timpul razboiului prusac, a fost asociat cu profesii precum arhitecti, economisti si avocati, abia in secolul XX, devenind un accesoriu de moda obisnuit, care poate fi purtat atat la tinute office cat si casual.

Brandul italian Cor Sine Labe Doli a lansat recent o linie de papioane deosebite, din ceramica, realizata manual de ceramistii traditionali din oraselul italian Marostica. Inovativele papioane au un aspect metalic si sunt disponibile pe alb, rosu, bleumarin si auriu.

Cravate cu diamante

Noile cravate cu diamant negru, lansate de Jonathan Meizler vin sa concureze cu cravatele cu diamante ale designerului indian Satya Paul, care au primit titlul de cele mai scumpe cravate din lume, fiind comercializate la pretul de 223.000 de dolari per unitate.

Noua colectie a lui Meizler, "Title of Work" cuprinde cravate realizate manual, decorate cu diamante negre sau cristale Swarovski, si in plus prezinta si un buzunarel destinat stocarii de plate artificiale.

Cravatele pot fi achizitionate online sau in magazinele Neiman Marcus, iar preturile acestora variaza intre 300 si 1.000 de dolari.

Manusi cu diamante

Si manusile au fost regandite in acest sezon. Astfel, casa de moda Lanvin a creat manusi lungi din piele, impodobite cu cristale.

Manusile se asorteaza perfect cu o rochie eleganta pentru noaptea de Revelion si le puteti achizitiona la pretul de circa 2.000 de dolari.

Colier de aur

Colierul cu guler inalt, popularizat de cultura greaca, a fost si el reintrodus in moda actuala. Bijutierul Aurelie Bidermann a realizat un colier de acest tip, din aur de 18 karate pentru a adauga stralucire unei tinute mai simple. Gulerul poate fi achizitionat la pretul de 25.000 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii pietre pretioase, #cravata diamante, #colier aur, #diamante, #swarovski , #Fashion