Ulysse Nardin loveste din nou. Cum iti place noul ceas tourbillon Grand Deck? (Video)

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 00:00
5733 citiri
Ulysse Nardin loveste din nou. Cum iti place noul ceas tourbillon Grand Deck? (Video)
Foto: Luxatic

Fanii casei Ulysse Nardin au motive sa jubileze la vederea noului ceas lansat de elvetieni, Marine Grand Deck Tourbillon, un exemplu al minunilor care pot iesi din mainile orologierilor din Tara Cantoanelor.

Designul atragator, complicatiile ceasului tourbillon si eleganta acestui accesoriu masculin te fac sa-ti doresti sa-i simti greutatea la incheietura mainii, relateaza Luxatic.

Pe langa aceasta, noul ceas Ulysse Nardin vine cu avantajul unei piese de colectie, doar 18 exemplare Grand Deck Tourbillon urmand sa fie puse la dispozitia publicului.

Ceasul straluceste de-a dreptul, atat prin prisma designului dat cadranului acestuia, cat si a carcasei de 44 mm realizata din aur roz de 18k.

Ceasul este inspirat de veliere, reda imaginea acestora si a artei navigatiei prin diverse simboluri de pe cadran, ca si prin miscarile precise ale mecanismului complicat, totul simbolizand maiestria in navigarea unui iaht clasic.

De altfel, cadranul realizat din lemn nobil si prelucrat manual, bratara de piele neagra si alte finisaje de exceptie fac din acest ceas un accesoriu la care nu ai cum sa ravnesti.

Minunatia, stralucitoare precum un vas de lux in sclipirea soarelui, este pusa in miscare de un mecanism, automat de calibrul UN-630, care ii si asigura o rezerva de energie pentru 48 de ore.

Daca adaugam si faptul ca rezista la scufundari de pana la 100 de metri, vei intelege perfect de ce Marine Grad Deck Tourbillon este insotitorul tau perfect in crozierele pe care ti le-ai programat in aceasta vara.

#fashion, #accesorii lux, #ceasuri elvetiene, #ceas Ulysse Nardin Grand Deck , #Fashion