Versace Home Collection: Design interior si fashion 3D

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 19:01
5267 citiri
Versace Home Collection: Design interior si fashion 3D

Cea de-a 51 editie a Salonului Del Mobile organizat la Milano a avut ca "vedeta" colectia Home a Donattelei Versace. Colectia 3D semnata de cunoscutul designer vestimentar include piese de mobilier produse in editii limitate.

"Acesta colectie pentru se detaseaza de toate celelalte piese de mobilier, clientii recunoscand marca Versace", a declarat Donatella Versace, citata de Bornrich.

Lansata oficial la Milano, Versace Home Collection include o canapea cu detalii din aur, o masa rotunda din cristal, un scaun tapitat in piele de leopard. La acestea se adauga accesorii de baie din aur care imprumuta din eleganta italiana.

O canapea in stil baroc, purtand semnatura Versace, a fost lansata la Milano. Versace Wave are un design tridimensional, fiind combinatia perfecta intre design interior si moda. Canapeaua este acoperita in catifea fiind disponibila in culorile verde sau albastru.

Masa rotunda de cristal, Sunburst are o baza, care este compus din 14 elemente in metal, cu o cromatica foarte speciala.

#design interior Versace, #colectie mobilier Versace, #obiecte mobila Versace , #Fashion