Villeret Ultra Slim Champagne, accesoriul rafinat care aduce magia Craciunului

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 00:01
2345 citiri
Villeret Ultra Slim Champagne, accesoriul rafinat care aduce magia Craciunului
Foto: Blancpain

Cauti sa te rasfeti intr-un mod elegant la sfarsit de an? Incearca sa te surprinzi cu un rafinat cadou din noua colectie de ceasuri Blancpain, Villeret Ultra Slim Champagne.

Accesoriul este desprins parca dintr-o poveste magica de Craciun, punand eleganta simpla inaintea opulentei cu care te-au obisnuit ceasurile de lux, remarca Extravaganzi.

Orologierii Blancpain par sa fi atins echilibrul perfect intre rafinamentul tehnic si puritatea estetica, reducand la minim dimensiunile mecanismului intern al ceasului, dar pastrand, in acelasi timp, complexitatea tehnica si acuratetea.

Simplitatea si eleganta definesc acest accesoriu de vis, pus in miscare de celebrul mecanism de calibrul 21, patentat de Blancpain inca din 1925.

Intre timp, maiestria orologierilor casei elvetiene a evoluat atat de mult, incat finetea mecanismului este redata de dimensiunile acestuia de doar 1,75 mm in grosime.

Frumusetea accesoriului este completata de o bratara neagra din piele de aligator, facand din rafinatul accesoriu o delicata bijuterie care va sclipi la incheietura mainii tale cu toata stralucirea sarbatorilor de iarna.

#ceas lux, #accesorii lux, #ceas Blancpain, #colectie Villeret Ultra Slim Champagne , #Fashion