Zenith El Primero, ceasul care se asorteaza cel mai bine cu noul tau Land Rover

Sambata, 08 Octombrie 2016, ora 00:00
3864 citiri
Zenith El Primero, ceasul care se asorteaza cel mai bine cu noul tau Land Rover
Foto: Zenith Watches

Creat special pentru lansarea oficiala a modelului Range Rover SV Autobiography Dynamic, cel mai luxos, puternic si sofisticat model Land Rover al momentului, ceasul Zenith El Primero pare sa redea tot ce este mai bun in cele doua lumi pe care le reprezinta: cea auto si cea a orologeriei.

Accesoriul dedicat masinii de teren prezentate de curand pe podiumul Salonului auto de la Paris este o reinterpretare moderna a modelului El Primero lansat de Zenith inca din 1969, precizeaza Luxatic.

Liniile fine si designul atragator al ceasului confera exact nota de eleganta, finete si lux pe care o astepti de la un astfel de accesoriu, plasat in legatura directa cu un SUV britanic renumit, de asemenea, pentru aceste caracteristici.

Pana acum, cele doua companii au pastrat secretul asupra modului in care s-a desfasurat colaborarea dintre ele, pretul accesoriului dedicat SUV-ului Range Rover fiind si el tinut sub secret.

Zenith El Primero pare sa fie pus in functiune de mecanismul cu acelasi nume, prezentat de casa elvetiana inca din 1969 ca primul cronograf cu functie self-winding.

Designul general al ceasului El Primero este unul clasic, cu un cadran de culoare inchisa si trei subcadrane cu functii diferite pentru a evidentia calitatile rongrafului.

Spatele este transparent lasand sa se vada o mare parte din finul mecanism care pune in miscare cronograful, iar carcasa este inscriptionata pentru a evidentia faptul ca ceasul face parte dintr-o editie speciala dedicata celui mai nou model SUV Land Rover.

Completat de o bratara din piele fina cu un model distinct, ceasul promite sa fie un accesoriu perfect pentru un barbat stilat, mai ales daca acesta se afla si la volanul unui Range Rover SV Autobiography.

#ceas Zenith El Primero, #ceas editie speciala Range Rover, #accesorii lux , #Fashion