Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta perfecta

Sambata, 30 August 2014, ora 00:00
2006 citiri
Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta perfecta

Din geanta unei doamne nu trebuie sa lipseasca telefonul, portofelul, tableta si ochelarii, fie ei de soare sau nu, potrivit unui studiu realizat de companiile britanice Jam love si VeryFirstTo.

In urma acestui studiu cele doua branduri au decis sa-ti creeze propriul "pachet perfect": o geanta Jam Love in care vei gasi un telefon Vertu Touch, un potrofel Burberry, un iPadAir, un aparat foto Sony Cyber-shot RX100 III, dar si o pereche de ochelari de soare Gucci.

Combinatia este, potrivit studiilor realizate de cele doua companii, exact ceea ce ar trebui sa se gaseasca in geanta unei doamne moderne, in fiecare zi, chiar si pentru momentele in care pleci in calatorie.

Geanta a fost aleasa pentru ca are mai multe buzunare in interior, unul pentru telefon, unul pentru portofel si unul pentru chei, pentru ca nimic nu este mai neplacut decat "cotrobaitul" prin geanta in fata usii, nu-i asa?

Potrivit fondatorului VeryFirst To, Marcel Knobil, cercetarea a fost facuta pe un esantion de peste 1.000 de membri ai comunitatii companiei sale si este graitoare pentru modul in care tehnologia influenteaza moda in radunl doamnelor. Intr-un mod interesant, puncteaza antreprenorul, utilitatea s-a dovedit mult mai importanta decat aspectul si chiar mai importanta decat cosmeticele sau parfumurile.

Geanta dispune si de o husa asortata pentru tableta.

Dincolo de aceasta realitate interesanta, ele doua branduri iti ofera posibilitatea de a comanda online aceasta combinatie considerata a fi cea ideala, fie de pe site-ul VeryFirstTo, fie de pe site-ul JamLove.

Desigur, poti "negocia" la capitolul culori si modele, astfel incat combinatia sa fie intr-adevar pe gustul tau. Pretul, insa ramane acelasi: 13.076 euro.

#lucruri geanta femeie, #nu trebuie sa lipseasca din geanta, #geanta perfecta , #Femei de afaceri