Cum iti hidratezi mainile cat mai natural

Sambata, 01 Martie 2014, ora 00:00
3204 citiri
Cum iti hidratezi mainile cat mai natural

Mainile tale sunt un detaliu extrem de important din acel "tot unitar" care-ti formeaza imaginea in fata partenerilor. Venirea primaverii le expune din ce in ce mai mult, tocmai de aceea trebuie sa le acorzi o atentie tot mai mare.

Daca nu esti multumita de produsele cosmetice pe care le-ai incercat pana acum, Business24 iti propune si cateva variante naturale.

Mainile noastre intra in fiecare zi in contact cu detergenti agresivi, cu produse chimice si sapunuri care pot usca pielea. Ne putem proteja de efectul acestora cu tratamente naturale, care sa fie delicate si adaptate tipului nostru de piele, explica Aura, consilier Sabio Cosmetics.

Cateva motive sa incerci si cosmeticele "naturale"

"Produsele din plante castiga din ce in ce mai mult teren si recomandarea noastra este sa apelati la sapunurile naturale, care prin formulele si ingredientele utilizate, revitalizeaza si regenereaza mainile", spune aceasta.

Asadar, poti selecta produse care au in componenta uleiuri esentiale, care hidrateaza si readuc vitalitatea pielii. De asemenea, poti alege produse pe baza de ulei de masline, bogat in acid oleic, care hraneste pielea mainilor si le readuce catifelarea.

In plus, este importanta aplicarea unei creme hidratante si protectoare de fiecare data dupa ce ne-am spalat mainile. Cremele cu apa de trandafiri, spre exemplu, sunt antioxidante si relaxante, fiind ideale pentru mainile sensibile.

Daca tot am ajuns la capitolul creme, trebuie sa stii ca ai nevoie de factor de protectie UV chiar si in aceste zile. Ce-i drept, e suficient un factor SPF 15, daca vrei sa te scutesti de cateva pete inestetice pe mana pe care o intinzi partenerului de afaceri.

Parfumul de verbina alunga oboseala si stresul

O aroma de primavara este verbina, pe care o gasesti in numeroase variante. Pentru inceput, poti incerca un sapun lichid cu parfum de verbina. Desigur, din ingrediente naturale.

Ingrijirea unghiilor cu ulei de masline

Unghiile sunt un bun indicator al sanatatii noastre. Pentru unghii rezistente, netede si fara cuticule inestetice , vitamina E este un ingredient indispensabil. Pentru stralucirea si regenerarea acestora este recomandat un masaj al mainilor cu ulei de masline, de fiecare data cand ai la dispozitie cateva minute.

Exfolierea cu sare, uleiuri si lamaie

Mainile, ca si restul corpului, au nevoie sa fie exfoliate pentru indepartarea celulelor moarte. Se poate realiza un gomaj natural din sare fina, ulei vegetal de masline si zeama de lamaie sau se pot utiliza produse speciale pentru exfoliere, din ingrediente naturale, precum cele pe baza de sare de Himalaya.

#hidratare maini natural, #produse cosmetice naturale , #Femei de afaceri