Dulciuri rafinate: Rasfata-te cu pralinele belgiene de lux

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 00:00
8472 citiri
Dulciuri rafinate: Rasfata-te cu pralinele belgiene de lux

Indulceste-ti momentele de relaxare cu cele mai bune specialitati de ciocolata belgiana, chiar de la inventatorul pralinelor. De la bomboane cu lichior de cea mai inalta calitate, la colectii precum Lady Chefs si pana la praline cu fructe, specialistii de renume mondial au creat colectii rafinate special tine.

"Noua chef de renume mondial de sex feminin, printre care si unul cotat la trei stele, si-au reunit dragostea pentru ciocolata pentru a crea fiecare un sortiment extraordinar de praline exclusiv pentru Neuhaus.

Rezultatul acestei colaborari unice este eleganta cutie Lady Chefs, care contine 18 praline delicioase, cu arome surprinzatoare de pe toate meridianele", prezinta Dragos Staicu, partener Neuhaus Romania, colectia care s-ar potrivi cel mai bine femeii de afaceri.

Care sunt cele mai bune praline?

"Pralinele Neuhaus sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune specialistati de ciocolata. Pana la urma, Neuhaus este inventatorul pralinelor!

De aceea, imi este foarte greu sa spun care sunt cele mai indragite. Depinde de gusturi, de ocazia de consum. V-as putea recomanda 'Caprice' (prajiturica cu nuga, umpluta cu crema de vanilie, invaluita in ciocolata neagra) sau incantatoarea 'Tentation' (prajiturica cu nuga umpluta cu ganache de cafea si invelita in ciocolata)", a raspuns Staicu.

Cutia de bomboane, o arta

Nici ambalajele nu se lasa mai prejos la Nehaus. In functie de sezon si de ocaziile de consum, poti alege intre colectiile de cutii de bomboane "Brussels", "Irresistibles", "Liqueur", "City Collection", "Neuhaus Collection", "Le Carre", "Sommelier" si bineinteles faimosul "Ballotin", spune specialistul.

Acesta recomanda cu incredere, in acelasi timp, cutia cu praline cu lichior. "Este o cutie din piele, eleganta si sofisticata, cu 20 de praline cu Cointreau, Absolut Vodka, rom Havana Club, coniac Remy Martin si wiskey Laphroaig", explica acesta.

Dragos Staicu promite noi colectii, in curand, pentru vara. "Ele vor avea ca ingredient primcipal fructele si vor fi o surpriza foarte placuta pentru clientii nostri, sunt sigur de acest lucru", adauga Dragos Staicu.

Gusta si tu pralinele belgiene

Combinatiile de gusturi, de culori, de arome si de forme fac din pralinele Neuhaus unul dintre dulciurile foarte apreciate in multe tari ale lumii, sustine oficialul, care te invita sa te convingi singura la Baneasa Shopping City.

"Dar veti gasi de asemenea si ceaiuri, cafea, biscuiti si alte bunatati marca Neuhaus", te "averitzeaza" acesta.

100 de grame de praline Neuhaus costa 30 de lei, iar cutiile si cosurile speciale costa intre 55 si 295 de lei, spune Dragos Staicu.

Daca vrei ca pralinele sa fie personalizate, specialistii de la Neuhaus din Belgia iti vor onora comanda, oricat de extravaganta ar fi. Trebuie sa stii, insa, ca durata de asteptare este destul de mare, puncteaza Staicu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dulciuri de lux, #praline belgiene Nehaus, #inventator ciocolata belgiana , #Femei de afaceri