Executive Lady: Un ceas demn de mana ta!

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 00:00
2421 citiri
Executive Lady: Un ceas demn de mana ta!

Ceasul pentru calatorii difera, de obicei, de ceasul pe care il porti la o tinuta business. Pentru zilele in care pleci in calatorii de afaceri, insa, Business24 iti recomanda noul ceas Executive Lady lansat de Ulysse Nardin la Basel 2012.

Elegant, de un alb imaculat, ceasul este bogat in detalii stralucitoare de diamant. Ora 12 este marcata cu cifre arabe supradimensionate realizate din diamante, fiecare ora, de altfel, fiind marcata cu cate un diamant. Si data este supradimensionata, in timp ce cronometrul este mic, aproape de ora sase.

Bratara este realizata din ceramica si otel, perfect asortata cu un cadran de 40 de milimetri. Potrivit reprezentantilor Ulysse Nardin, ceasul o are ca muza pe femeia de afaceri, care atrage privirile tuturor, stie ce isi doreste si ca poate avea tot ce isi doreste.

Dincolo de elementele estetice impresionante, ceasul dispune de sistemul Dual Time prin care limbile ceasului se ajusteaza la fusul orar in care te afli printr-o simpla apasare de buton, fara a fi nevoita sa il scoti de pe mana.

Fie ca te afli intr-o calatorie de pe un continent pe altul, sau pur si simplu vrei sa ramai pe acelasi fus orar cu cei dragi, sistemul Dual Time este o bijuterie utila pe mana ta.

Ceasul Ulysse Nardin Executive Lady nu a ajuns inca in magazinele Galt din Romania, potrivit reprezentantilor singurului importator oficial al produselor Ulysse Nardin la noi in tara.

El poate fi gasit deocamdata doar in magazinele online precum Prestige Time, care nu are livrare directa catre Romania, si costa 6.918,66 de euro. Il asteptam cu interes si in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas Executive Lady, #Ulysse Nardin Executive Lady, #ceas femeie business , #Femei de afaceri