Frumusete instant: Ce solutii ai pentru evenimentul de maine?

Sambata, 26 Mai 2012, ora 00:00
2739 citiri
Frumusete instant: Ce solutii ai pentru evenimentul de maine?

Frumusetea instant este acum la indemana ta: unghiile pot arata perfect imediat, chiar fara sa apelezi la unghii false, genele pot fi aplicate fir cu fir pentru un volum natural si credibil, iar tenul tau scapa de imperfectiuni fara interventii chirurgicale.

Noile tehnologii te ajuta sa obtii toate aceste trucuri intr-o vizita la salon si sa le pastrezi intacte mult timp dupa sedinta, explica Vanessa Dragan, reprezentant Miko Beauty, centru de infrumusetare specializat pe astfel de interventii.

Am analizat impreuna cu specialistul fiecare coltisor: de la unghii, la gene, barbie, frunte, pometi... toate zonele pe care le expui intr-o intalnire de afaceri si care transmit un mesaj subtil despre tine si despre afacerea pe care o conduci.

Unghi impecabile instant, fara aplicatii false

Vanessa Dragan vorbeste despre un anumit tip de manichiura semipermanenta care arata ca un lac si rezista ca un gel.

"Manichiura semipermanenta nu afecteaza, insa, in aceeasi masura unghia precum constructia cu gel: primul tip se poate da jos de pe unghie folosind o solutie speciala si indepartand resturile cu un betisor din lemn, in timp ce al doilea tip se da jos prin pilire pe suprafata unghiei, ceea ce poate fi daunator".

Ea vorbeste despre manichiura semipermanenta "GELeration Soak-Off Gel Polish", care poate fi aplicata o singura data (tine pana la patru saptamani) iar apoi trebuie data jos, in timp ce gelul poate fi intretinut la nesfarsit, prin reumplere odata la doua-trei saptamani.

Tehnica de aplicare este simpla, sustine Vanessa Dragan. Dupa aplicarea stratului de baza urmeaza trei straturi de oja semipermanenta, fiecare strat fiind uscat pe rand la un aparat special cu ultraviolete. Apoi, se aplica un strat "top coat" special, care se usuca tot la aparatul cu ultraviolete.

"Puteti aplica acasa orice alta nuanta de oja peste culoarea aleasa la salon si sa o stergeti apoi cu acetona. Veti ramane cu nuanta initiala de oja permanenta", explica aceasta.

Extensii de gene cu aspect natural

Extensiile de gene se gasesc in saloane si in comert sub o varietate de forme, insa specialistul iti recomanda un anumit tip de extensii, care ti se potrivesc chiar si daca ai ochi sensibili.

"Extensiile de gene Xtreme Lashes, spre exemplu, sunt realizate din poliester sintetic. Genele sintetice reactioneaza mai bine la uzura decat alte materiale si au cele mai mici 'sanse' de a provoca reactii alergice. Testele au demonstrat ca riscul de a avea reactii adverse la contactul cu extensii de gene realizate din par de animal, de exemplu nurca, este mult mai ridicat", sustine expertul.

Asadar, daca ai nevoie de un strop de incredere in plus in propriile puteri, poti apela la un astfel de truc, geana cu geana.

Intrebata daca sunt recomandate extensiile sintetice si in timpul zilei, Vanessa Dragan raspunde convingator: "Da, au un aspect natural, spre deosebire de genele tip 'manunchi' sau 'banda'".

Poti intineri rapid fara interventii chirurgicale?

Da, exista tehnici care te ajuta sa iti imbunatatesti aspectul tenului, dar trebuie sa fii constienta ca pentru asta nu este suficienta o sigura sedinta.

Energy Lift este o tehnica asemanatoare cu interventia chirurgicala de intinerire, principala diferenta fiind lipsa efectelor secundare negative.

Astfel, daca interventia chirurgicala e o metoda invaziva, cu efecte vizibile imediate insa si efecte secundare, tratamentul Energy Lift obtine aceleasi rezultate, insa intr-o perioada de timp mai lunga, dupa ce s-a urmat un tratament sustinut.

"Nu exista efecte adverse, insa nu este recomandat persoanelor ce sufera de claustrofobie - (masca formata se 'cimenteaza' pe fata)", explica Vanessa Dragan.

Tratamentul Energy Lift se adreseaza persoanelor intre 40 si 60 de ani si presupune sase sedinte de tratament la salon, in care se aplica o masca realizata din doua parti diferite.

"Morpho-fill pentru partea superioara a fetei, are efect de umplere pentru ridurile fruntii si din jurul ochilor. De aceea, este un tratament recomandat persoanelor aflate la dieta sau care au pierdut mult in greutate; Morpho-slim pentru un efect de subtiere pentru partea inferioara, reduce grasimea localizata din barbia dubla", adauga aceasta.

Scapa de petele de pe fata, de azi pe maine

Expertul vorbeste despre un tratament cu nume inspirat: "Perfection", care trateaza cauza pigmentarii de la origine.

Poti apela la acest tratament o singura data pentru reducerea si disparitia petelor, pentru un eveniment special de exemplu, insa pentru un rezultat in profunzime si de lunga durata sunt necesare sedinte succesive: 10 sedinte in doua luni de tratament, spune expertul.

O astfel de interventie trateaza petele cauzate de expunerea la soare, varsta sau lasate de acnee. Pistruii nu dispar definitiv, insa se reduc in intensitate, subliniaza Vanessa Dragan.

In perioada tratamentului, specialistii iti recomanda sa folosesti creme si serumuri speciale cu factor SPF mare impotriva razelor UVA/UVB si care inhiba actiunea melanocitelor.

"O simpla crema cu factor de protectie nu are si aceasta actiune, iar pielea se poate pata si mai mult. De aceea, acest tratament este contraindicat pe timpul verii", concluzioneaza reprezentantul Miko Beauty.

Tratamentul albeste pielea si petele pentru un ten luminos, insa nu confera acea culoare atractiva data de fondul de ten, recunoaste specialistul.

#frumusete instant, #unghii false, #extensii gene, #tratamente intinerire , #Femei de afaceri