Frumusete instant, pe baza de aur. Indrazneste sa radiezi oricand!

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 00:00
3867 citiri
Frumusete instant, pe baza de aur. Indrazneste sa radiezi oricand!

Aurul este si un produs cosmetic care te ajuta sa radiezi, nu doar o bijuterie pe care o asortezi tinutei de birou. Exista solutii "instant" pe baza de aur de 24 de karate, ce te scapa de riduri si linii fine timp de 12 ore. Pentru efecte de durata, insa, trebuie sa respecti un adevarat "ritual" de infrumusetare zilnica.

Aurul de 24 de karate este recunoscut pentru proprietatile sale luxuriante de infrumusetare. Testele stiintifice au aratat ca, in momentul in care aurul este aplicat pe piele, poate grabi procesele celulare si activeaza regenerarea celulelor.

In plus frecarea aurului de piele are ca efect incalcarea electronilor din celulele sanguine, realizand repararea legaturilor celulare intrerupte.

Realizand efectele benefice ale aurului pentru tenul tau, Business24 iti recomanda cateva produse Oro Gold, dar si posibilitati de a le comanda online.

24K Vitamin C Booster Serum

Acest ser iti ilumineaza tenul, mascand liniile fine si ridurile. El contine vitamina C si E, puternic antioxidante, care sunt absorbite rapid in piele si care te protejeaza impotriva radicalilor lineri. In combinatie cu aurul de 24 de karate stimuleaza generarea de colagen si elastina, activeaza regenerarea si accelereaza cresterea celulara.

Combinatia unica de aur si vitamine da pielii tale o stralucire unica, serul fiind marcat de arome de citrice. Pentru cele mai bune rezultate, serul trebuie aplicat inainte de crema de zi sau de noapte.

Daca vrei sa faci un cadou interesant, site-ul GiftVault iti recomanda acest produs, ce costa aici 388 de dolari. Pe Amazon, insa, il poti comanda pentru 108 de dolari.

24k Ultimate Eye Care Set

Acest set iti ofera o solutie completa pentru cearcane, dar si pentru liniile fine si riduri de expresie.

In timpul zilei este recomandata folositea cremei Intensive Eye Treatment, inainte de aplicarea cremei Oro Gold 24k Day Moisturizer.

Seara, dupa curatarea pielii si indepartarea impuritatilor poti aplica putin ser Anti Aging Eye Serum in jurul ochilor. Pentru a completa tratamentul, poti aplica Oro Gold Vitamin C Booster Serum pe toata fata.

Setul este disponibil in aceasta forma doar la GiftVault, pentru 774 de dolari.

24K DMAE Deep Tissue Rejuvenation

Tratamentul 24K DMAE Deep Tissue Rejuvenation este un mix puternic intre aurul de 24 de karate si o formula de ingrediente active, inclusiv DMAE, Aloe Vera si Coenzima Q10, o combinatie care asigura rezultate imediate de rejuvenare si reduc semnele imbatranirii.

Ingredientul DMAE hidrateaza tesuturile profunde ale pielii, reparand, in acelasi timp, semnele imbatranirii. Aloe Vera are rol de relaxare a tenului, in timp ce Coenzima Q10 da elasticitate pielii.

Inainte de a aplica masca trebuie sa te speli bine. Masca trebuie tinuta intre 15 si 30 de minute si folosita o data la doua saptamani. In ritmul asta, o poti folosi timp de un an.

Pe Amazon o poti cumpara cu 355 de dolari, in timp ce pe GiftVault, pretul ajunge pana la 1.552 de dolari.

24K Gold Instant Lifting Serum

Acest ser contribuie la diminuarea instant a liniilor fine si a ridurilor.

Efectul 24K Gold Instant Lifting Serum se resimte in cateva minute dupa ce a fost aplicat, iar peste acest ser poti aplica machiajul. Efectul va fi este vizibil timp de 12 ore.

Produsul costa doar 100 de dolari pe Amazon si 463 de dolari pe GiftVault. De pe ambele portaluri se pot face comenzi pentru Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cosmetice aur, #tratament auro 24K, #tratament aur instant, #efecte tratament aur , #Femei de afaceri