Kit de frumusete, Top 2013: Zece produse ce nu trebuie sa-ti lipseasca

Sambata, 19 Ianuarie 2013, ora 00:00
3938 citiri
Kit de frumusete, Top 2013: Zece produse ce nu trebuie sa-ti lipseasca

Te-ai gandit vreodata care sunt produsele cosmetice de care nu te poti lipsi? Lista este numeroasa, insa cel putin zece elemente trebuie pastrate cu sfintenie, in 2013: kitul de calatorie, crema de gat si decolteu, crema de maini, foitele din hartie de orez, apa termala sau spray-ul pentru eliminarea mirosului de tigara din par se numara printre ele.

Mirela Paduraru, Trainer Cosmetica & Machiaj Profesional, iti vorbeste despre fiecare element in parte si iti explica de ce ai nevoie de el si ce ar trebui sa eviti. Toate trebuie sa fie de inalta calitate, preferabil bio, spune specialistul.

Pentru momentele in care esti atat de obosita incat niciun machiaj nu isi poate face efectul, Mirela Paduraru iti recomanda sa aplici pe tample, la incheieturile mainilor sau pe gambe, spray-urile cu eucalipt, menta si cimbru. Aceste arome vor avea efect de reimprospatare fizica si mentala, spune aceasta.

Iata cele zece produse ce nu pot lipsi din trusa ta de frumusete:

Un kit de calatorie care sa contina: demachiantul potrivit in format de poseta si un tonic hidratant, fara alcool, recipiente mici pentru crema contur de ochi, crema de fata potrivita cu SPF minim 20 si dischete demachiante din vata 100% din bumbac. Evitati pachetul de servetele demachiante, este de preferat sa umeziti fata si sa o demachiati cu miscari usoare, circulare, ascendente.

Crema de gat si decolteu care sa contina calciu, pentru a conferi fermitate pielii. Se spune ca varsta femeii se cunoaste dupa aspectul pielii de pe gat. Aplicarea zilnica, dimineata si seara, prin masaj usor, contribuie la prevenirea aparitiei ridurilor, dar si la atenuarea celor instalate.

Crema bio de ingrijire a mainilor. Mainile sunt cartea noastra de vizita. Pe site-urile de produse naturiste cu siguranta veti gasi variante cu multe ingrendiente benefice pielii cum ar fi: untul de shea, uleiurile de migdale, masline si jojoba, presate la rece.

Foitele din hartie de orez pentru absortia excesului de sebum (oil blotting paper). Pe parcursul zilei machiajul are tendinta sa luceasca in zona T, creand un aspect de piele umeda, transpirata. Este de preferat sa folositi aceasta metoda de absortie a excesului de sebum decat sa pudrati in mod repetat fata, supraincarcand si evidentiind ridurile de expresie.

Un pulverizator de apa termala de dimensiune mica, pentru poseta, cu o concentratie mai mare de 200 mg / l ioni de magneziu. Rolul sau este pentru reinprospatarea machiajului sau poate sa fie utilizat ori de cate ori simtim nevoia de hidratare instanta la birou.

Spray-ul pentru eliminarea mirosului de tigara din par. Pentru ca "traim in Romania" si se fumeaza mult in locurile publice...

Mascara si rujurile mate bio. La nivelul ochilor si al buzelor este cel mai mare grad de absortie al produselor cosmetice. Investeste in produse de machiaj bio, cu ingrediente 100% naturale, fara parabeni, silicon si phenoxyethanol. Tendintele de mascara colorata (albastru electric, verde, indigo, etc) nu se aplica pentru machiajul de birou, dar un ruj rosu, aplicat seara pentru cina de afaceri, este foarte potrivit.

Corectoarele de inalta calitate, preferabil bio, certificate Ecocert. Marci de prestigiu de cosmetica si machiaj se aliniaza tendintei generale si lanseaza produse de machiaj de calitate ireprosabila, bio, certificate. Un corector bun, adecvat tenului, cu o textura placuta, aplicat uniform, poate face minuni in crearea iluziei de "aspect zen" al fetei. Desi, va asigur, 8 ore de somn preferabil incepand cu ora 22, dar si hidratarea interna adecvata ajuta considerabil la atenuarea cearcanelor.

Pudra libera bio (preferabil cea din particule microionizate de orez). E important de stiut ca pudra libera este preferabil sa fie aplicata in zona T, pentru fixarea machiajului, cu o pensula din par natural sau puful de pudra. Evitati zona perioculara sau aplicati pudra extrem de fin, pentru a nu accentua ridurile de expresie...

Spray-urile cu eucalipt, menta si cimbru pentru inlaturarea senzatiei de oboseala fizica sau mentala. Pot fi aplicate atat la tample, crestetul capului, ceafa si incheieturile mainilor cat si pe gambe, pentru atenuarea senzatiei de picioare grele, obosite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#kit produse cosmetice, #produse cosmetice must have, #zece produse kit frumusete, #machiaj Mirela Paduraru , #Femei de afaceri