Lady Diver 2014: Pentru ca si tu iubesti iahtingul

Sambata, 14 Iunie 2014, ora 00:00
1367 citiri
Lady Diver 2014: Pentru ca si tu iubesti iahtingul

Ulysse Nardin a lansat un nou model inspirat din marina, un ceas ce iti va aduce aminte mereu de cele mai frumoase expeditii pe mare.

O piesa emblematica deja pentru Ulysse Nardin, inca din 2001, ceasul Lady Diver vine acum cu un design reimprospatat, pentru 2014.

Cadranul, rama si bratara sunt decorate astfel incat sa-ti aminteasca mereu de miscarile valurilor in larg. Cadranul este din madre perla, iar valurile par sa straluceasca in soare, fiind evidentiate de cele 24 de diamante asezate in cerc pe cadran si rama, marcand orele.

Alte 30 de diamante sunt plasate pe bratara, chiar la intalnirea dintre aceasta si ceasul propriu-zis.

Rama rotativa unidirectional, o alta caracteristica noua pe care o aduce modelul Lady Diver 2014, este si ea decorata in valuri.

Aspectul inedit este faptul ca aceasta rama are marginea finisata cu modelul unor valuri care se ridica si scad ca si cand ar fi afectate de fortele gravitatiei soarelui si lunii.

Desi aduce un strop de eleganta sportului nautic, ceasul Lad Diver ramane insa un instrument de baza in navigatie. Ceasul este automat, are un mecanism de calibru UN-815 care invarte limbile, dar si data notata in dreptul orei 6.

Modelul Lady Diver are o rezerva de energie de 42 de ore si rezista la o adancime de 100 de metri.

O.D.

#ceas Lady Diver, #Lady Diver 2014, #Ulysse Nardin Lady Diver , #Femei de afaceri