Oprah a primit premiul Oscar pentru actiuni caritabile

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 13:53
1759 citiri
Oprah a primit premiul Oscar pentru actiuni caritabile

Oprah Winfrey, prezentatoarea si producatoarea americana de televiziune a primit un premiu Oscar pentru actiunile sale umanitare, sambata seara, la Hollywood, la cea de-a treia editie a galei Governors Awards.

Premiul Jean Hersholt Humanitarian Award i-a fost oferit prezentatorei tv chiar de catre una dintre tinerele care a avut acces la educatie datorita bursei instituite de realizatoarea tv.

Decernarea premiilor onorifice a avut loc intr-o gala separata de premiile Oscar, iar evenimentul se desfasoara, inca din 2009, in luna noiembrie.

Winfrey, vizibil emotionata la primirea premiului a reamintit audientei ca provine dintr-o familie saraca, si ca "vocatia ei sunt actiunile umanitare".

Oscarurile onorifice sunt acordate unor personalitati pentru "realizari extraordinare in timpul vietii, contributii exceptionale aduse industriei filmului, artelor si stiintelor sau pentru servicii deosebite aduse Academiei de film americane".

Oprah Winfrey este una dintre cele mai bogate femei din America, cu o avere estimata, in 2010, la 2,4 miliarde de dolari.

#Oprah premiul Oscar caritate 2011 , #Femei de afaceri