Poarta un ceas negru, cu diamante si piele: Lady Urban Black

Sambata, 08 Februarie 2014, ora 00:00
5536 citiri
Poarta un ceas negru, cu diamante si piele: Lady Urban Black

Un ceas negru se potriveste perfect si la mana ta, nu doar la mana unui babat. Desigur, trebuie sa il alegi cu grija: pietrele pretioase, bratara de piele si, nu in ultimul rand, potrivirea perfecta dintre cele doua elemente sunt esentiale la o astfel de achizitie.

In acest weekend iti recomandam ceasul Freelancer Lady Urban Black de la Raymond Weil, un concept impresionant care emana eleganta si lux, "all black". Faptul ca este in totalitate negru atrage atentia catre mecanismul automatic vizibil chiar sub indicatorul de ora 12.

Ceasul are 86 de diamante negre incastrate in cadran, iar combinatia dintre aceste pietre pretioase si bratara din piele neagra, cu suprafata imprimata, poate fi, intr-adevar o alegere inspirata.

Indecsii de ora scrisi cu cifre arabe, limbile si bratara din piele sunt toate in aceeas nuanta de negru, ceea ce ar putea ingreuna citirea ceasului, dar scoate in evidenta mecanismul automatic, care devine punctul pe care se fixeaza privirea.

In Romania, magazinele Galt sunt cele care comercializeaza brandul Raymond Weil, atat in Bucuresti cat si in Timisoara. Daca vrei sa afli mai multe detalii, dar si pretul, cel mai bine ar fi sa-i contactezi pe specialistii de acolo.

O.D.

#ceas negru femei, #ceas diamante negre, #ceas negru diamante piele, #ceas Freelancer Lady Urban Black , #Femei de afaceri