Raluca Rasadean, Rouge Nail Bar: La noi femeia este mereu in centrul atentiei

Sambata, 02 Martie 2013, ora 00:00
4764 citiri
Raluca Rasadean, Rouge Nail Bar: La noi femeia este mereu in centrul atentiei

Pentru Raluca Rasadean, femeia de afaceri care a adus primul nail bar in Romania, 8 martie este Ziua Mamei, apoi Ziua Femeii. Anul acesta are de gand sa-si rasfete mama la barul sau de manichiura dar si sa-si faca un cadou pe care chiar prietena ei, Rucsandra Hurezeanu, i l-a recomandat: un curs de formare personala in Londra.

Pentru luna martie pregateste, insa, o multime de surprize pentru toate doamnele care adora sa isi petreaca timpul in barul sau de manichiura.

"Avem in plan crearea unui ghid complet si vom incepe din luna martie cu o serie de activitati care vin in intampinarea femeii moderne: cursuri make-up, seminarii de feminitate si promovarea unui stil de viata sanatos. Chiar daca nail bar-ul ii asteapta cu la fel de mult drag si pe domni, trebuie sa recunoastem ca aici femeia este mereu in centrul atentiei", sustine proprietara Rouge Nail Bar.

Despre momente speciale pentru doamne, despre povestea unui "bar de manichiura urban cu personaje frumoase" si planurile pe care le-a nascut acest business vorbeste Raluca Rasadean, intr-un interviu acordat Business24

Ce planuri de business aveti pentru 2013?

Am deschis nail bar-ul cu doua luni inainte de finalul anului, doua luni care m-au facut increzatoare ca proiectul va prinde viata, iar anul se preconizeaza a fi unul foarte bun. Rouge Nail Bar-ul incepe sa fie un loc iubit de tot mai multe femei, de la femei de business pana la adolescente stylish. Am creat servicii speciale pentru domni, dar si pentru femei gravide si copii carora le recomandam produse speciale.

Este o poveste a unui bar de manichiura urban cu personaje frumoase, iar asta ma face nerabdatoare sa incep o alta poveste cu acelasi titlu, intr-o noua locatie din capitala, undeva la sfarsitul verii.

Ce surprize le pregatiti clientelor dumneavoastra in luna martie, o luna in care femeia este in centrul atentiei?

Incercam sa avem grija de aparenta femeii cu totul. Serviciile de manichiura si pedichiura sunt punctele forte, insa incet, incet, definim femeia rouge ca pe o femeie cu unghii impecabile, o femeie ce atrage atentia si are o frumusete interioara deosebita.

Avem in plan crearea unui ghid complet si vom incepe din luna martie cu o serie de activitati care vin in intampinarea femeii moderne: cursuri make-up, seminarii de feminitate si promovarea unui stil de viata sanatos. Chiar daca nail bar-ul ii asteapta cu la fel de mult drag si pe domni, trebuie sa recunoastem ca aici femeia este mereu in centrul atentiei.

Tocmai pentru ca femeile sunt speciale, unice si in centrul atentiei in ziua de 8 martie, ele trebuie sa se simta ca atare. Ce veti face dumneavoastra pentru a va simti speciala?

As vrea sa-mi rasfat mama pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a facut pentru mine. Asa ca vom incepe ziua cu un fresh revigorant la nail bar si ne vom bucura de o zi intreaga impreuna. Manichiura si pedichiura spa nu vor lipsi din program.

Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ati primit cu aceasta ocazie?

Un drum aparent fara destinatie care s-a dovedit a fi o scurta vacanta frumoasa.

Ce insemnatate are, pentru dumneavoastra personal, ziua de 8 martie?

Pentru mine 8 martie este Ziua Mamei, apoi Ziua Femeii.

Care ar trebui sa fie rasfatul suprem pentru dumneavoastra, in aceasta zi?

Mi-as dori ca in aceasta zi sa nu ma abat de la program, fara lucruri urgente de rezolvat.

Aveti vreo superstitie legata de aceasta zi?

Singura superstitie pe care o am a intrat intr-un circuit normal. Nu-mi las niciodata geanta pe jos si am instinctul de a controla oamenii din jur sa nu faca asta tocmai pentru ca superstitia legata de bani s-a transformat intr-o regula de bun simt. Si in aceasta zi voi avea grija ca geanta mea si ale celor din jur sa stea in locuri confortabile, la o distanta considerabila fata de sol.

Daca ar fi sa va alegeti singura cadoul de ziua femeii, care ar fi acesta?

Prietena mea, Rucsandra Hurezeanu, mi-a povestit despre un curs de formare personala si profesionala care se tine in Londra, The Landmark Forum. Am de gand sa mi-l fac cadou.

Care sunt atuurile unei femei in afaceri comparativ cu un barbat? Sunt anumite domenii de management unde femeile performeaza mai bine, mai natural decat barbatii?

Femeile au mai multa rabdare, sunt mai perseverente, stiu sa-si foloseasca mai bine latura interpersonala si sa-si mentina relatiile. Iar daca pasiunea pentru dezvoltarea afacerii depaseste barierele materiale si se regasesc in ceea ce fac, fiecare parte din business creste mai frumos.

Femeile sunt pasionate de culori, haine, design, muzica, tot ce implica arta de a stimula unul dintre simturi. Sunt domenii mai putin tehnice, mai mult experimentale, iar daca ar fi sa le impartim pe categorii de business, ca si profitabilitate si crestere sustinuta nu se bucura de acelasi succes. Cred ca in aceste arii femeile performeaza mult mai natural.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raluca Rasadean Rouge Nail Bar, #bar manichiura Bucuresti, #martie nail bar , #Femei de afaceri