Surpriza Forbes: Cine este cea mai influenta vedeta a anului 2012

Vineri, 18 Mai 2012, ora 17:43
1897 citiri
Surpriza Forbes: Cine este cea mai influenta vedeta a anului 2012

Actrita si cantareata americana, Jennifer Lopez, este in 2012 cea mai influenta vedeta din lume, detronand-o in acest an pe Lady Gaga, potrivit unui clasament intocmit de revista Forbes.

Jennifer Lopez, 42 de ani, actrita, cantareata, dansatoare si femeie de afaceri, care a castigat in ultimul an 52 de milioane de dolari, este urmata in clasament de prezentatoarea si producatoarea TV americana Oprah Winfrey, 58 de ani (165 de milioane de dolari). Locul trei este ocupat in 2012 de cantaretul si actorul canadian Justin Bieber, 18 ani, care a castigat in ultimul an 55 de milioane de dolari. Clasamentul, care cuprinde actori, vedete de televiziune, sportivi, topmodele si muzicieni ia in considerare veniturile, vizibilitatea mediatica si impactul pe internet (Twitter, Facebook) al celebritatilor, scrie lesoir.be.

Jennifer Lopez, care figureaza in acest an pe afisele mai multor filme din Statele Unite, pregateste un turneu alaturi de Enrique Iglesias, fiind asadar persoana potrivita pentru fruntea acestui clasament. Imagine a Gilette si L'Oreal, ea are propria linie de imbracaminte, parfumul ei, facand parte si din juriul emisiunii televizate de mare succes "American Idol". Lopez are 6,6 milioane de "followers" pe Twitter si 12 milioane de fani pe Facebook.

Justin Bieber, al treilea pe lista Forbes, are investitii in Spotfy, Tinychat si Endflick.

Lady Gaga, vedeta a retelelor sociale si numarul unu in clasamentul de anul trecut, a coborat pe locul al cincilea din cauza scaderii veniturilor (de la 90 la 52 de milioane de dolari).

#Jennifer Lopez Forbes, #Jennifer Lopez Lady Gaga, #Jennifer Lopez venituri , #Femei de afaceri