Toamna asta poarta poncho!

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 00:00
2549 citiri
Toamna asta poarta poncho!
Foto: Rosie Huntington-Whiteley wearing Burberry monogrammed poncho in Sydney

Poarta un poncho toamna asta, indiferent daca abordezi o tinuta business sau una lejera, in timpul liber. Ideal pentru garderoba de tranzitie intre sezonul cald si cel rece, poncho-ul este foarte usor de purtat, de asortat si de impachetat.

Asadar, de ce sa nu recurgi la acest truc chic in diminetile si serile racoroase?

Un poncho arata tot atat de bine la o tinuta compusa din camasa si pantaloni scurti si cizme peste genunchi, precum si la o pereche de skinny jeans, accesorizata cu cizme boho, din piele intoarsa si o palarie in stil aussie, la o rochie din matase sau un taior.

In plus, faptul ca alegi sa te accesorizezi cu un poncho nu inseamna ca trebuie sa renunti la palton, din contra, un poncho bine ales peste palton iti poate revitaliza tinuta in zilele ploioase!

"Arhivele casei de moda Burberry contin imagini vechi din 1880 in care sunt prezentate reclame la astfel de obiecte vestimentare. Design-ul lor a fost inspirat din activitati de relaxare ale vremii, precum vanatoarea, ciclismul sau motociclismul, poncho-urile si capele devenind populare datorita faptului ca sunt calduroase, impermeabile si usor de purtat", a mentionat Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Creative Officer al casei de moda Burberry, cel care a dat tonul acestei mode in intreaga lume, anul acesta.

Burberry iti permite chiar sa iti personalizezi poncho-ul in magazinul din strada Luterana nr.4.

Marile case de moda propuneau inca din primavara acestui an tinutele acoperite de salul ce poarta numele poncho, iar propunerea a avut ecou atat in marile magazine cat si in garderoba vedetelor.

#poncho toamna, #poncho Burberry, #tinute toamna , #Femei de afaceri