5 lucruri importante de stiut despre marirea buzelor cu acid hialuronic

Marti, 02 Aprilie 2019, ora 12:44
1356 citiri
5 lucruri importante de stiut despre marirea buzelor cu acid hialuronic

Doamnele si domnisoarele sunt extrem de atente la modul in care arata, urmarind intotdeauna sa fie prezentabile. Totodata, ele isi doresc sa se simta bine in propria piele, iar atunci cand considera ca au neajunsuri, incearca sa si le corecteze cu ajutorul a diferite trucuri.

Este si cazul in care femeile apeleaza la marirea buzelor cu acid hialuronic. In ciuda faptului ca aceasta practica este blamata de foarte multi oameni, ea presupune o serie de avantaje despre care reprezentantele sexului frumos trebuie sa fie constiente. In randurile urmatoare, doamnele si domnisoarele pot citi principalele lucruri pe care trebuie sa le stie inainte de a opta pentru procedura de marire a buzelor.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic reprezinta o substanta existenta in corpul uman, mai ales la nivelul pielii si a cartilajelor si care are rolul de a transporta substantele nutritive catre celule si de a hidrata pielea. Atunci cand femeile incep sa inainteze in varsta, nivelul acidului hialuronic din corp scade, motiv pentru care buzele se pot micsora.

Situatii in care femeile apeleaza la o interventie de marire a buzelor

Principalul motiv pentru care femeile apeleaza la o interventie de marire a buzelor este ca se simt nemultumite de felul in care arata.

Poate fi vorba despre persoane care au buzele foarte subtiri ori despre persoane ale carora buze si-au pierdut volumul pe masura ce au inaintat in varsta. In acelasi timp, femeile pot urmari corectarea unei asimetrii la nivelul fetei.

Injectarea buzelor

Interventia de injectare a buzelor reprezinta introducerea in buze a unei cantitati de grasime prelevata de la paciente ori injectarea unei cantitati de acid hialuronic, in functie de preferintele fiecarei femei.

Este vorba despre un procedeu cu ajutorul caruia buzele sunt concomitent marite si mai bine conturate. Specialistii folosesc ace mici pentru astfel de interventii, bineinteles dupa realizarea unei anestezii locale. Deocamdata, rezultatele sunt vizibile doar temporar, intre 6 si 12 luni.

Contraindicatii

Exista cateva situatii in care femeile ar trebui sa se fereasca de o interventie de marire a buzelor. De exemplu, cele care sufera de disfunctii ale nervilor faciali, au infectii de hepatita, diabet, alergii multiple sau boli autoimune trebuie sa stie ca mai bine raman la aspectul pe care il au. In caz contrar, din pacate, pot exista reactii adverse foarte grave.

Efecte secundare

Femeile care decid sa mearga mai departe cu interventia pentru marire a buzelor trebuie sa fie constiente inca de la inceput de faptul ca exista efecte secundare pe care le vor experimenta.

De exemplu, in primele 2-3 zile de la procedura, buzele vor fi putin umflate si trebuie ingrijite foarte atent.

Ideal este ca femeile sa bea apa cu grija, sa evite mancarurile si lichidele fierbinti ori foarte reci si sa foloseasca crema special indicata de catre medic. De asemenea, expunerea indelungata la soare in primele 72 de ore nu este recomandata.

Documentarea este extrem de importanta inainte de orice tip de interventie la nivelul corpului. Femeile trebuie sa citeasca foarte multe informatii despre modificarile pe care doresc sa si le faca si, in acelasi timp, sa se asigure ca sunt apte din punctul de vedere al sanatatii pentru interventiile dorite.

#marire buze acid hialuronic , #Frumusete