Ai grija de buzele tale: Cum te protejezi de frig?

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 00:00
2694 citiri
Ai grija de buzele tale: Cum te protejezi de frig?

Buzele sunt printre primele elemente care atrag atentia in orice discutie, tot ele sunt primele afectate de venirea sezonului rece. Ingrediente precum untul de Cupuacu, unul de Karite sau uleiul de Macademia au cele mai benefice efecte asupra lor, spun specialistii.

Untul de Cupuacu este cel care da o textura suficient de groasa, astfel incat sa iti acopere buzele si sa le catifeleze, fiind bogat in vitaminele B1, B2, B3 si antioxidanti.

Mai departe, untul de Karite este cel care hidrateaza intens si repara tot ceea ce vantul reuseste sa faca in aceasta perioada.

Uleiul de Macademia este perfect, in cazul in care pielea buzelor tale este exagerat de uscata.

Ives Rocher iti ofera un balsam reparator pentru buze cu unt de Karite, Vetivert iti pune la dispozitie un balsam de buze cu un de Cupuacu, insa Business24 te sfatuieste sa cauti un balsam de buze care le contine pe toate, la un loc, precum Balsamul de buze Ivatherm, fabricat in Franta, dupa formula creata de Ivatherm.

#balsam buze Ivatherm, #balsam buze iarna, #balsam buze Cupuacu, #balsam buze Karite, #balsam buze Macademia , #Frumusete