Ai incercat peeling-ul cu diamante? Afla de la specialisti cu functioneaza

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 00:00
2117 citiri
Ai incercat peeling-ul cu diamante? Afla de la specialisti cu functioneaza

Credeai ca aparitia ridurilor este inevitabila, dupa varsta de 30 de ani? Afla ca noile descoperiri din domeniul medical te pot ajuta sa arati si sa te simti tanara la orice varsta.

Una dintre aceste noi tendinte este peeling-ul cu diamante, o procedura cosmetica cunoscuta si ca microdermabraziune, care a devenit deja preferata vedetelor din lumea intreaga.

Acest tratament este atat de eficient incat a devenit cea mai populara procedura cosmetica non-chirurgicala din lume, dupa injectiile cu BOTOX, se arata intr-un comunicat remis Business24.

Cum apar ridurile

Incepand de pe la 25 de ani, procesul natural de imbatranire incepe sa modifice capacitatea pielii de a se regenera. Productia de colagen incepe sa incetineasca, iar elastina, proteina care ofera pielii elasticitate, incepe si ea sa se deterioreze.

"Alterarea tuturor acestor elemente de sustinere a pielii permite ridurilor sa se formeze. In plus, fortele externe, cum ar fi expunerea la lumina UV, fumatul si expresiile faciale repetitive pot contribui si accelera fortele intrinseci, biologice, care cauzeaza imbatranirea.

Astfel, ridurile, zone de piele subtire, incretita, pot aparea oriunde pe corp, dar adesea in zonele expuse frecvent la soare: fata, gat, maini, decolteu, si brate, fiind profunde sau mai superficiale, in functie de pozitia si cauza lor", explica dr. Laurentiu Vladau, specialist in Dermatologie si Venerologie in cadrul clinicii Hebra Dermatologie.

Persoanele care prezinta riduri sau linii de varsta fine, ale caror piele este imbatranita sau a fost deteriorata de expunerea excesiva la soare sunt candidati ideali pentru peelingul cu diamante, se arata in comunicatul remis Business24.

Procedura poate fi utilizata, de asemenea, pentru a trata cicatrici provocate de acnee, pete de varsta si liniile fine care pot fi prezente la exteriorul ochilor (laba gastii).

Cel mai vizibile schimbari sunt observate in zona obrajilor, pe frunte si in zona din jurul gurii. In plus, pe langa reducerea ridurilor, microdermabraziunea poate ajuta pentru a netezi si de a reduce diferite probleme, cum ar fi pigmentare, pete de varsta, pete maro si melanoza.

Procesul este foarte simplu: peelingul cu diamante exfoliaza stratul superior al pielii (epidermul).

In acelasi timp, procedura stimuleaza productia de colagen, ajutand stratul mijlociu al pielii (dermul) sa sustina epidermul si sa accelereze procesul de reinnoire a celulelor pielii.

Cum se face peeling-ul cu diamante

Este vorba despre o exfoliere de profunzime si agresivitate variata, dirijata in functie de particularitatile tenului pacientului.

"Procedura se realizeaza cu ajutorul unei piese de mana care exercita o presiune negativa la nivelul pielii care este 'micro-bombardata' de cristale sau diamante de dimensiuni microscopice.

Ca urmare, celulele moarte de pe suprafata pielii sau 'corneocitele' sunt detasate, iar odata cu aceste celule de suprafata sunt eliminate si particule straine pielii, excesul de creme, grasimile care blocheaza porii si adera de celulele stratului de suprafata a pielii si o impiedica sa se refaca uniform.

Rezultatul unei singure sedinte este o curatare profunda, iar consecinta sedintelor repetate este o stimulare a ciclului de innoire natural al pielii care continua sa functioneze fara a fi 'blocat' de mesaje negative de la suprafata incarcata cu diverse impuritati si celule moarte", arata dr. Laurentiu Vladau.

In plus, pe langa imbunatatirea aspectului pielii, microdermabraziunea le permite produselor de ingrijire sa patrunda mai usor in straturile profunde ale pielii si ajuta la construirea de colagen.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#peeling diamante, #procedura peeling diamante, #microdermabraziune peeling , #Frumusete