Alege cosmetice romanesti premiate cu aur la World Quality Selections 2014

Sambata, 14 Iunie 2014, ora 00:00
5584 citiri
Alege cosmetice romanesti premiate cu aur la World Quality Selections 2014

Cand vine vorba despre sanatate si frumusete, nu poti face rabat de la calitate. In acest weekend iti recomandam o crema romaneasca antirid care a ocupat primul loc la World Quality Selections 2014, cel mai important concurs international de calitate a produsului din lume organizat de catre Monde Selection.

Produsul poarta numele Bioliv, si are in componenta sa o combinatie de ingrediente active precum uleiul de masline bio, extractul bio din frunze de maslin si o tripeptida cu actiune similara cu cea a botoxului. Aceasta din urma dispune de proprietati puternice de intensificare a sintezei colagenului si a acidului hialuronic proprii pielii.

Crema este la cea de-a doua premiere, dupa ce si in 2013 a primit medalia Grand Gold Award.

Iar daca nu obisnuiesti sa folosesti creme antirid, poate te tenteaza crema romaneasca matifianta premiata cu locul doi in competitie: GreenStem Antiaging de zi, medaliata cu titlul Gold Award.

"Celulele stem din muguri bio de argan reduc adancimea ridurilor cu pana la 26% si cresc densitatea pielii cu pana la 12%, iar pudra de orez garanteaza efectul matifiant al cremei", se arata in comunicatul producatorului.

Ambele creme au fost create pe baza unor retete moderne, care nu contin parabeni, siliconi sau coloranti, promit producatorii.

"Suntem onorati sa fim, pentru a doua oara, premiati cu doua dintre cele mai mari distinctii acordate de Monde Selection in cadrul competitiei World Quality Selections. Acest lucru ne reconfirma faptul ca suntem pe drumul cel bun in ceea ce priveste dezvoltarea de noi produse inovatoare bazate, din ce in ce mai mult, pe ingrediente provenite din culturi de plante BIO (organice), care respecta standardele de calitate mondiale", a declarat Susana Laszlo, Director General al producatorului Cosmetic Plant, din Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cea mai buna crema zi, #crema zi fata, #crema antirid, #crema antiaging, #crema premiata, #World Quality Selections 2014 , #Frumusete